Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Boretti B200

blender zwart

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
405 x 256 x 249 mm.
EAN
5411397017352
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Boretti B200 Frullatore is een zwarte design blender welke u het nog gemakkelijker maken om een fruit- of groentesapje, of bijvoorbeeld een smoothie, op tafel te zetten.

Bent u vergeten nog iets toe te voegen? Dan hoeft alleen het dopje boven op de deksel geopend te worden i.p.v. de gehele deksel eraf te halen.

Goede specificaties
De kan is gemaakt van glas en heeft een inhoud van 1,5 liter. Met een kracht van 980 - 1080 watt is binnen een mum van tijd uw sapje klaar. De blender heeft drie snelheden en een pulse stand, welke perfect is om heel precies te mixen of om ijs te crushen. Het mes is uitneembaar voor eenvoudige reiniging. Met een robuuste uitstraling is dit een echte eyecatcher in uw keuken!
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Boretti B200 blender

- Afmetingen (verpakking) 249 x 256 x 405 mm (LxBxH)
- Gewicht 5,8 KG
- Watt: 980 – 1080
- Inhoud 1,6 liter
- 3 snelheden en pulse stand
- Geluidsarme verwerking
- Alle losse onderdelen zijn vaatwasbestendig
- 2 jaar garantie

Specificaties

Kleur
Zwart
Buitenmaten ( h x b x d )
405 x 256 x 249 mm.
EAN
5411397017352
Merk
Boretti
Soort
blender

Garantie

Boretti geeft 2 jaar volledige fabrieksgarantie bij aanschaf van de BORETTI blender zwart B200. Gedurende deze termijn zullen de onkosten met betrekking tot materiaal, voorrijkosten en arbeidsloon - mits de datum van fabricage binnen twee jaar voor de datum van aankoop ligt - gedekt worden door Boretti Nederland.

Garantie bepalingen
Boretti heeft een duidelijk overzicht van de garantie voorwaarden opgesteld. Hierin vindt u exact wat wel en wat niet onder de garantie regeling valt. Boretti garantie voorwaarden
Registratie van uw aankoop
Boretti geeft er de voorkeur aan dat u uw aangeschafte apparatuur registreert. Zodoende bent u verzekerd van een snellere afhandeling en heeft u het voordeel dat serienummers en overige productgegevens niet elke keer opgegeven hoeven te worden maar al bij Boretti bekend zijn.
Het registreren van de apparatuur kunt u online doen via boretti.nl of door middel van de Boretti registratie kaart

5 jaar garantie
Bij aanschaf van 4 of meer apparaten van Boretti of M-System (alle apparatuur met een stekker) kunt u gebruik maken van het Boretti HiFive plan. Een extra 5 jaar garantie plan ter bevestiging van de kwaliteit van de producten van Boretti.
Boretti HiFive garantieplan
Wat te doen bij een storing?
Bij een storing aan uw Boretti apparatuur is het verstandig om allereerst contact met De Schouw Witgoed op te nemen. Dit kan eenvoudig per mail via info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Doordat De Schouw Witgoed beschikt over korte lijnen met Boretti Nederland en eveneens een eigen service dienst heeft, hebben wij de nodige ervaring om uw reparatie op snelle en goede wijze op te lossen. Wij willen deze meerwaarde graag voor u uitvoeren en het scheelt u als consument een hoop gedoe en tijd. Na ontvangst van uw storing zullen wij contact opnemen met Boretti en uw storing bespreken. Afhankelijk van de uitkomst zullen wij of Boretti Nederland rechtstreeks contact met u opnemen.

Rechtstreeks uw storing opgeven bij Boretti
Mocht u er de voorkeur aan geven uw storing rechtstreeks aan Boretti Nederland door te geven, dan kunt u dit telefonisch op (020) 436 13 26, per mail via service@boretti.nl of via het formulier op de website doorgeven. Boretti service aanvraag formulier

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag