BERBEL plasmafilter PERMALYT FILTER BUR150BT

Beschrijving PERMALYT FILTER BUR150BT

Lees verder

De Berbel PERMALYT FILTER BUR150BT is een longlife koolstoffilter t.b.v. de Berbel afzuigkappen waarmee een optimaal recirculatie resultaat behaald wordt zonder dat daarvoor elke keer de filter vervangen dienen te worden. Met het Berbel Permalyt filter profiteer je van een veelzijdige oplossing die geschikt is voor een breed scala aan modellen Berbel afzuigkappen, waaronder eilandkappen, wandkappen, inbouwkappen en ventilatormodules. Dankzij de innovatieve technologie en hoge prestaties is dit filter de optimale aanvulling op uw Berbel afzuigkap. De actiefkoolfilter elementen binden ca. 95 procent van de geurmoleculen die ontstaan ​​bij het koken.

Hoogwaardige filtertechnologie - Voor onberispelijk schone keukenlucht
Het Berbel Permalyt-filter is uitgerust met hoogwaardige filtertechnologie die zelfs de kleinste deeltjes en geuren effectief verwijdert. Of je nu een pittige salsa bereidt, een sappige biefstuk bakt of knapperige frietjes bakt: het Berbel Permalyt-filter zorgt ervoor dat de lucht in je keuken altijd fris en schoon blijft. Geniet van een aangename kookervaring zonder vervelende geuren en profiteer van een altijd optimale luchtkwaliteit in uw keuken.

Belangrijkste kenmerken op een rij:
- Zelfreinigend filtersysteem
- Hightech filtermat gemaakt van speciale koolstof in plaats van korrels
- Innovatieve thermische katalyse neutraliseert geuren en zorgt voor permanent schone lucht
- Onderhoudsvrij systeem
- TÜV Rheinland-gecertificeerdBerbel BUR 150 bT Permalietfilter
Het berbel permalyt® recirculatieluchtfilter is onderhoudsvrij: het is het eerste recirculatieluchtfiltersysteem dat zichzelf regenereert! Dit wordt mogelijk gemaakt door een thermokatalytisch proces. Met berbel wordt schone lucht in de keuken kinderspel!

Permanente geurvorming - absoluut onderhoudsvrij
De filtermatten bestaan ​​uit een speciaal actiefkoolblok dat uniek is in de keukentechniek. Hierdoor worden tot 97% van de geurmoleculen die tijdens het koken ontstaan, gebonden. Ze worden geneutraliseerd met behulp van een katalysator (thermokatalytisch proces). Door de eenmalige installatie van het innovatieve filter is een langdurige functionaliteit gegarandeerd – zonder dat de actieve kool hoeft te worden vervangen.

Veelzijdig toepasbaar - Past perfect op elke Berbel afzuigkap
Het Berbel Permalyt filter is geschikt voor diverse Berbel afzuigkappen, waaronder eilandkappen, wandkappen, inbouwkappen en ventilatormodules. Door zijn precieze pasvorm en eenvoudige montage is hij de perfecte aanvulling op uw Berbel afzuigkap. Het gebruik van dit filter zorgt ervoor dat uw afzuigkap altijd efficiënt werkt en er onberispelijk uitziet.

Lange levensduur en minimaal onderhoud - een waardevolle investering
Naast zijn hoge prestaties overtuigt het Berbel Permalyt-filter door zijn lange levensduur. Eenmaal geïnstalleerd vereist dit filter minimaal onderhoud, waardoor u tijd en moeite bespaart. Met het Berbel Permalyt filter investeert u in een product dat u permanent schone en frisse keukenlucht garandeert.

Info van fabrikant

Berbel merk informatie Berbel PERMALYT FILTER BUR150BT plasmafilter

- Dit Permalyt-Filter® is geschikt voor alle afzuigkappen met een luchtuitlaat van 150°
- Alleen verticale installatie mogelijk
- Houd bij afzuigkappen met schoorstenen minimaal 100 mm aan voor de montage
- Er is een aparte stroomaansluiting nodig
- De besturingskabel wordt aangesloten op klemmen 1 en 2 voor de wallbox

Technische data
- Aansluitspanning 230 V / 50 Hz
- Stroomverbruik ca. 230 W
- Luchtinlaat ø 150 mm
- Breedte 308 mm
- Diepte 195 mm
- Hoogte 310 mm
- Netto gewicht 6 kg

Werking:
1. Normale werking:
De filtermatten worden tijdens normaal bedrijf doorstroomd en absorberen de geuren. Het geurbehoud bedraagt ​​97%.

2. Thermokatalyse:
In de regeneratiefase verwarmt het verwarmingspatroon in de katalysator de kern tot ca. 140°C.

Wanneer de eindtemperatuur is bereikt, start de circulatieventilator. De hete lucht die uit de katalysator stroomt, verwarmt de binnenkant van het filter tot ca. 50°C.

Deze temperatuur zorgt ervoor dat de opgeslagen geurmoleculen vrijkomen uit de actieve koolmatten en vervolgens door de katalysator stromen. Hier worden ze afgebroken en omgezet in CO2 en zuurstof.

Na een totale looptijd van ca. 120 minuten zijn alle geurmoleculen afgebroken en wordt het filter geregenereerd. Het regeneratieproces kan op elk moment worden onderbroken door de kap in te schakelen.

Specificaties

Merk
Berbel
Soort
plasmafilter

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Video

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

5 jaar garantie

Wist u dat ...

U maar liefst 5 jaar garantie op dit apparaat krijgt? Standaard is dit 2 jaar. Deze 5 jaar is geheel gratis! U hoeft zich alleen maar te registreren.
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Top service

  8 februari 2024
  Simeon


  Er is goed meegedacht of alles in de meterkast klopte voordat ik het driefasen inductiefornuis kocht. Over de montage zijn wij ook dik tevreden. Het fornuis bleek niet tot aan de juiste hoogte te kunnen komen met de standaard poten.

  De monteurs hebben de bovenste helft van de poten van de oude Boretti toen combineerd met de nieuwe poten (i.v.m. andere bevestigingsconstructie) waarna het geheel aansloot op de hoogte van het aanrecht. De nazorg (advies over vlekken) was ook prima! Dank je wel voor alles!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Goede voorlichting- konkurrerende prijzen

  6 februari 2024
  Alfred


  Goede voorlichting- konkurrerende prijzen( kon goed opboksen tegen de landelijke witgoed leveranciers) prima service
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topservice

  20 januari 2024
  Betty


  Ik wasin de winkel om een flesje spul te kopen voor de AEG wasmachine. Ze konden er geen vinden, dus hebben ze er een besteld. Toen ik thuis was belde er iemand dat ze er toch een gevonden hadden. Een medewerker moest bij mij in de buurt en bracht het even langs op zaterdagmiddag. Dat is toch topservice.
  Lees op trustpilot.nl