Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Belling Cookcentre 110 DFT prof.rvs gas fornuis met 7 branders, rvs

 • Bekijk Youtube Video Bekijk Youtube Video

Belangrijke kenmerken

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
7-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Bekijk specificaties

Meer opties

Beschrijving Cookcentre 110 DFT prof.rvs

Lees verder

De Belling Cookcentre 110 DFT prof.rvs is fornuis van 110 cm. breed, uitgevoerd met 7 branders, drie ovens en een opbergruimte. De Cookcentre 110 DFT prof.rvs heeft een strak design doordat hij volledig in het rvs is uitgevoerd. Van de zeven branders is er rechts van het midden een 4 kW wokbrander in het midden. Met energieklasse A is dit fornuis ook nog eens erg zuinig.

De Belling Cookcentre heeft twee kleine branders, drie middelbranders van 2 kW en een wat krachtigere brander van 3 kW. De pandragers van de Belling Cookcentre zijn van gietijzer en daardoor zeer stevig. Daarnaast heeft het fornuis ook thermokoppel en automatische vonkontsteking. Dit betekent dat zodra u de knop indrukt, het gas vlam vat. U hoeft er niet bang voor te zijn dat het gas open blijft als de vlam uitwaait, door de thermokoppel stopt de gastoevoer als de vlam uitwaait.

Verschillende soorten ovens
De Stoves Cookcentre 110 DFT prof.rvs heeft drie ovens welke uitgevoerd zijn met specifieke warmte technieken. De oven linksboven is een grill oven welke ook met geopende deur gebruikt kan worden (voor krokanter resultaat). De oven linksonder is een hetelucht oven. Doordat de warme lucht gelijkmatig verdeeld wordt is het in deze oven ook mogelijk om op meerdere insteekniveaus tegelijkertijd gerechten te bereiden.

De oven rechts is een longdoor oven uitgevoerd met het 3D hetelucht systeem. Dit systeem zorgt voor een nog betere verdeling van de hitte in de gehele oven. Rechtsonder bevindt zich een opbergruimte.

Info van fabrikant

Belling merk informatie Belling Cookcentre 110 DFT prof.rvs fornuis

- Kleur: Rvs

- Aansluitwaarde 6,1 kW
- Gietijzeren pannendragers
- Elektronische timer
- Energieklasse A / A
- Afmeting hxbxd 900-930 x 1096 x 600 mm

5 variabele gasbranders
- 1 x 1 kW
- 2 x 2 kW
- 1 x 3 kW
- 1 x 4 kW Wokbrander

Oven linksboven
- Variabele elektrische grill
- Inhoud 35 liter

Oven linksonder
- 3D heteluchtoven
- Inhoud 62 liter

Oven rechts over de gehele hoogte
- 3D heteluchtoven
- Inhoud 91 liter

Specificaties

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
7-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
5052263040939
Productcode fabrikant
BE444093
Merk
Belling
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
91 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
6,50
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om dit fornuis om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.
Buitenmaten ( h x b x d )
900/930 x 1096 x 600 mm.

Garantie

Op een BELLING fornuis Cookcentre 110 DFT prof.rvs ontvangt u bij aankoop 2 jaar fabrieksgarantie. Hieronder vallen zowel de voorrijkosten, arbeidsloon alswel het eventueel benodigde materiaal.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en/of kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Indien dit niet mogelijk is zullen we hierover contact op nemen met Belling Nederland en zorgen dat er zo spoedig mogelijk een afspraak met u gemaakt wordt voor bezoek van de monteur.

Rechtstreeks contact opnemen met Belling service dienst
Indien u er de voorkeur aan geeft om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de service dienst van Belling Nederland, dan kunt u hen bereiken op telefoonnummer 0513 656 500 of per e-mail op info@belling.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere Belling

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).

Video

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?

Fornuis wordt netjes binnen bezorgd

Wij dit fornuis ook bij ingepakte bestelling voor u binnen brengen? Veel bedrijven bezorgen dit fornuis buiten op de stoep...
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder