Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen ook nog steeds thuis. Voor u en onze veiligheid: bezoek winkel op afspraak en bezorging en reparatie

Belling Cookcentre 110 DFT prof.rvs fornuis

Korte beschrijving

Lees verder

De Belling Cookcentre 110 DFT prof.rvs is fornuis van 110 cm. breed, uitgevoerd met 7 branders, drie ovens en een opbergruimte. De Cookcentre 110 DFT prof.rvs heeft een strak design doordat hij volledig in het rvs is uitgevoerd. Van de zeven branders is er rechts van het midden een 4 kW wokbrander in het midden. Met energieklasse A is dit fornuis ook nog eens erg zuinig.

De Belling Cookcentre heeft twee kleine branders, drie middelbranders van 2 kW en een wat krachtigere brander van 3 kW. De pandragers van de Belling Cookcentre zijn van gietijzer en daardoor zeer stevig. Daarnaast heeft het fornuis ook thermokoppel en automatische vonkontsteking. Dit betekent dat zodra u de knop indrukt, het gas vlam vat. U hoeft er niet bang voor te zijn dat het gas open blijft als de vlam uitwaait, door de thermokoppel stopt de gastoevoer als de vlam uitwaait.

Verschillende soorten ovens
De Stoves Cookcentre 110 DFT prof.rvs heeft drie ovens welke uitgevoerd zijn met specifieke warmte technieken. De oven linksboven is een grill oven welke ook met geopende deur gebruikt kan worden (voor krokanter resultaat). De oven linksonder is een hetelucht oven. Doordat de warme lucht gelijkmatig verdeeld wordt is het in deze oven ook mogelijk om op meerdere insteekniveaus tegelijkertijd gerechten te bereiden.

De oven rechts is een longdoor oven uitgevoerd met het 3D hetelucht systeem. Dit systeem zorgt voor een nog betere verdeling van de hitte in de gehele oven. Rechtsonder bevindt zich een opbergruimte.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Belling Cookcentre 110 DFT prof.rvs fornuis

- Kleur: Rvs

- Aansluitwaarde 6,1 kW
- Gietijzeren pannendragers
- Elektronische timer
- Energieklasse A / A
- Afmeting hxbxd 900-930 x 1096 x 600 mm

5 variabele gasbranders
- 1 x 1 kW
- 2 x 2 kW
- 1 x 3 kW
- 1 x 4 kW Wokbrander

Oven linksboven
- Variabele elektrische grill
- Inhoud 35 liter

Oven linksonder
- 3D heteluchtoven
- Inhoud 62 liter

Oven rechts over de gehele hoogte
- 3D heteluchtoven
- Inhoud 91 liter

Specificaties

Breedte
110 cm breed
Aantal branders / zones
7-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,0 kW
Soort oven
Elektrische oven
EAN
5052263040939
Productcode fabrikant
BE444093
Merk
Belling
Soort
fornuis
Kleur
Rvs
Fornuis in hoogte verstelbaar
Soort kookgedeelte
Gas
Energieklasse
Beide ovens A
Inhoud
91 liter
Kenmerken fornuis
Meerdere ovens, Opbergruimte onder oven
Mag strak tussen 2 kasten geplaatst worden
Aansluitwaarde elektra (kW)
6,50
Gebruik buiten Nederland
Dit fornuis is officieel geschikt voor gebruik op aardgas in zowel Nederland als Belgie. Tevens is het mogelijk om dit fornuis om te bouwen voor aansluiting op flessengas (butaal / propaan). Hiervoor heeft u andere sproeiers nodig.
Installatie
LET OP: meerfasen aansluiting. De elektra dient op een speciaal perilex stopcontact aangesloten te worden. Wij adviseren u dit door een erkende elektra installateur uit te laten voeren. TIP: bestel een hittebestendige gasslang mee voor de gas aansluiting.
Buitenmaten ( h x b x d )
900/930 x 1096 x 600 mm.

Garantie

Op een BELLING fornuis Cookcentre 110 DFT prof.rvs ontvangt u bij aankoop 2 jaar fabrieksgarantie. Hieronder vallen zowel de voorrijkosten, arbeidsloon alswel het eventueel benodigde materiaal.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en/of kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Als u een storing heeft kunt u het beste contact met ons opnemen per mail info@deschouwwitgoed.nl of telefonisch op nummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen service dienst hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Indien dit niet mogelijk is zullen we hierover contact op nemen met Belling Nederland en zorgen dat er zo spoedig mogelijk een afspraak met u gemaakt wordt voor bezoek van de monteur.

Rechtstreeks contact opnemen met Belling service dienst
Indien u er de voorkeur aan geeft om zelf rechtstreeks contact op te nemen met de service dienst van Belling Nederland, dan kunt u hen bereiken op telefoonnummer 0513 656 500 of per e-mail op info@belling.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag