Eigen bezorgers en monteurs
Klant waardering: 4,6 / 5

Bauknecht TGV6955SW gas kookplaat inbouw, met 5 branders

Belangrijke kenmerken

Soort
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,7 kW
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Bauknecht kookplaat hiervoor de opvolger is.

Beschrijving TGV6955SW

Lees verder

De Bauknecht TGV6955SW is een strak vormgegeven gas-op-glas kookplaat van 86 cm. breed. Deze inbouw kookplaat beschikt over vijf branders waaronder een sterke 4,8 kW wokbrander aan de linker zijde. De kookplaat is verder voorzien van losse gietijzeren pandragers.

Dankzij de elektronische vonkontsteking wordt de vlam automatisch ontstoken bij het opendraaien van de knop. Daarnaast beschikt de Bauknecht TGV6955SW over een vlambeveiliging: als de vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten.

Branders
Naast de sterke 4,8 kW wokbrander beschikt deze gaskookplaat verder over twee normale branders van 1,75 kW, een snel brander van 3,0 kW en een sudderbrander (rechtsvoor) met een vermogen van 1,0 kW.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht merk informatie Bauknecht TGV6955SW kookplaat
Inbouw uitvoering
Gas-op-glas
5 gasbranders- 5 tweedelige branders
- Uitvoering: zonder kader
- 5 gietijzeren pannendragers
- Extra veilig door „geen vlam = geen gas“ beveiliging
- Elektronische vonkontsteking
- Links: Extra krachtige wokbrander 4800 W
- Centraal achter: Normaal 1750 W, 7,5 cm Ø
- Centraal voor: Normaal 1750 W, 7,5 cm Ø
- Achteraan rechts: Snel 3000 W, 9 cm Ø
- Vooraan rechts: Sudder 1000 W, 5 cm Ø
- Afmetingen apparaat (BxD): 860 x 510 mm
- Vermogen: 11 kW
- Uitsnijmaat werkblad (BxD): 840 x 490 mm

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
5-pits
Vermogen wokbrander (gas)
4,7 kW
Breedte kookplaat (cm)
86,00
Uitvoering
Gas op glas
EAN
4011577589542
Productcode fabrikant
869991032960
Merk
Bauknecht
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
52 x 860 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 52 x 840 x 490 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT kookplaat gas-op-glas TGV6955SW. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen: Registreer uw aankoop

Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product (pdf bestanden).

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Begrip wordt zeer op prijs gesteld
  16 april 2023
  De netbeheerder concludeerde op de dag van het plaatsen van 2 of 3 keer 25 Ampere- de inductie kookplaat was telefonisch op 4 maart reeds besteld - dat de hoofdkabel van de straat naar het huis moest worden vernieuwd. Schouwing heeft inmiddels plaats gevonden door firma Van Gelder. Ik wacht op bericht wanneer men start met de werkzaamheden. Duurt lang!!!!

  De inductiekookplaat wordt voor mij door Witgoed bewaard tot Electra aanpassing is gerealiseerd.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een zaak om terug te komen

  1 april 2023
  Ik kwam aanvankelijk voor reparatie van de afwasmachine in de zaak. Onderdelen niet meer te krijgen. Ik werd heel goed en op een prettige wijze geadviseerd over een alternatief, een nieuw apparaat De levering was super snel inclusief inbouw. Ook toen zeer vriendelijk en vakkundig geholpen. Het was veel meer werk waar de Schouw niks aan kon doen en daar werd geen enkel probleem van gemaakt. Ook moest er nog een veer geplaatst op de deur, dit is ook snel gedaan.
  Lees verder
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Een website met technische gegevens van…
  29 maart 2023
  Een website met technische gegevens van de apparatuur (ongeevenaard in vergelijking met vele andere aanbieders waarvan ik de website heb bezocht). Prima contact met de Schouw over enkele vragen die ik had. Goed geregeld met bestellen en de tijd die we nodig hadden voor het vinden van een electricien. Alles keurig afgeleverd en geplaatst (vandaag). Top.
  Lees verder