Bauknecht TGV6745SW gas kookplaat

inbouw, met 4 branders

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Bauknecht kookplaat hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht TGV6745SW is een 68 cm. brede inbouw kookplaat uitgevoerd met het gas-op-glas principe. Hierbij combineert u het comfortabele koken op gas met het eenvoudig reinigen van een glasplaats als ondergrond.

Deze kookplaat beschikt over vier branders waaronder een 3,7 kW sterke wokbrander linksvoor. Dankzij de breedte van 68 cm. heeft u zeer veel ruimte voor uw pannen, terwijl de inbouw maat standaard is (56 x 49 cm.). U kunt deze kookplaat dan ook perfect gebruiken ter vervanging van uw huidige 60 cm. brede inbouw kookplaat, aangezien de nismaten gelijk zijn.

Praktisch verder bij de Bauknecht TGV6745SW is de vlambeveiliging (geen vlam = geen gas) en de elektronische vonkontsteking. Als u de knop opendraait wordt de vlam automatisch ontstoken.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht TGV6745SW kookplaat
Inbouw uitvoering met wokbrander
Gas-op-glas
4 gasbranders- 4 tweedelige branders
- Uitvoering: zonder kader
- 4 gietijzeren pannendragers
- Extra veilig door „geen vlam = geen gas“ beveiliging
- Elektronische vonkontsteking
- Vooraan links: Wokbrander 3700 W, 13 cm Ø
- Achteraan links: Normaal 1650 W, 7,5 cm Ø
- Achteraan rechts: Normaal 1650 W, 7,5 cm Ø
- Vooraan rechts: Sudder 1000 W, 5 cm Ø
- Afmetingen apparaat (BxD): 680 x 510 mm
- Vermogen: 8 kW
- Uitsnijmaat werkblad (BxD): 560 x 490 mm

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Vermogen wokbrander (gas)
3,7 kW
Breedte kookplaat (cm)
68,00
Uitvoering
Gas op glas
EAN
4011577589535
Productcode fabrikant
869991030400
Merk
Bauknecht
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
52 x 680 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 52 x 560 x 490 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT kookplaat gas-op-glas TGV6745SW. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen: Registreer uw aankoop

Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag