Bauknecht TGV6645SW gas kookplaat

inbouw, met 4 branders

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Bauknecht kookplaat hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht TGV6645SW is een gas-op-glas inbouw kookplaat van 59 cm. breed uitgevoerd met vier gasbranders. Deze fraai vormgegeven kookplaat heeft losse gietijzeren pandragers, rvs knoppen en een zwart glazen ondergrond. Voordeel van gas-op-glas is het eenvoudig reinigen van de glasplaat.

Praktisch verder bij deze inbouw kookplaat is de thermokoppel vlambeveiliging (als het vlam onverhoopt uitwaait, dan wordt het gas automatisch afgesloten) en de automatisch vonkontsteking. Bij het opendraaien van de knop wordt de vlam direct ontstoken.

Voor plaatsing van de Bauknecht TGV6645SW dient u te beschikken over een standaard nismaat van 56 bij 49 cm.


UPDATE DESIGN (30-5-2015)
Deze kookplaat is onlangs gerestyled. De pandragers lopen nu door. In plaats van 4 lossen pandragers zijn het er nu 2 geworden (zie foto)
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht TGV6645SW kookplaat
Inbouw uitvoering
Gas-op-glas
4 gasbranders- 4 tweedelige branders
- Uitvoering: zonder kader
- 4 gietijzeren pannendragers
- Extra veilig door „geen vlam = geen gas“ beveiliging
- Elektronische vonkontsteking
- Vooraan links: Snel 3500 W, 9 cm Ø
- Achteraan links: Normaal 1750 W, 7,5 cm Ø
- Achteraan rechts: Normaal1750 W, 7,5 cm Ø
- Vooraan rechts: Sudder 1000 W, 5 cm Ø
- Afmetingen apparaat (BxD): 590 x 510 mm
- Vermogen: 7,8 kW
- Uitsnijmaat werkblad (BxD): 560 x 490 mm

Specificaties

Type
Gas
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
59,00
Uitvoering
Gas op glas
EAN
4011577589528
Productcode fabrikant
869991032940
Merk
Bauknecht
Soort
kookplaat
Kenmerken
Met gietijzeren pandrager, Standaard nis 56x49 cm
Gebruik buiten Nederland
Deze kookplaat is alleen geschikt voor gebruik op Nederlands aardgas of - indien mogelijk met andere sproeiers - voor flessengas. Installatie op aardgas in het buitenland is dus niet mogelijk.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de kookplaat uit, plaats deze in de nis en monteer de kookplaat volgens de bijgeleverde montage voorschriften. Sluit vervolgens het gas en het elektra (voor de vonkonsteking indien aanwezig) aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
52 x 590 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min. 52 x 560 x 490 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT kookplaat gas-op-glas TGV6645SW. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen: Registreer uw aankoop

Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag