Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht KMT9145PT koffiemachine

Bauknecht inbouw koffiemachine rvs

Kleur
Rvs
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 365 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 560 x 550 mm.
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht KMT9145PT is een volautomatisch inbouw koffiemachine uitgevoerd in het kenmerkende design van de 9145 serie (Kosmos lijn). Deze koffiemachine is voorzien van ProTouch rosetvrijstaal en beschikt verder over tiptoets bediening. Daarmee kunt u eenvoudig en direct koffie, espresso, cappuccino of Latte Macchiato zetten.

Capaciteit
Deze koffiemachine is voorzien van een waterreservoir van 1,8 liter welke toegankelijk is via de voorzijde. Daarnaast beschikt de Bauknecht KMT9145PT over een reservoir voor koffiebonen aan de bovenzijde, een lekbak en een reservoir voor koffieprut. Deze laatste zijn eveneens via de voorzijde te bereiken. U hoeft de koffiemachine dus niet op een vaste water aansluiting aan te sluiten, maar heeft alleen een 230 Volt elektra aansluiting nodig.

Mogelijkheden
De Bauknecht KMT9145PT heeft verder de mogelijkheid om naar wens en smaak af te stellen. Zo kunt u de koffiesterkte in verschillende gradaties instellen, kunt u zelf de hoeveelheid water per kopje (of per 2 kopjes indien gewenst) instellen en heeft u de mogelijkheid de hoeveelheid melk aan te passen. Daarnaast is het natuurlijk mogelijk de temperatuur van de koffie in te stellen, hetgeen een direct gevolg heeft op de smaak en aroma overdracht van de koffie. Luxe inbouw koffiemachine uitgevoerd met touch control bediening en zodoende perfect te combineren met overige BAUKNECHT apparaten uit de KOSMOS lijn. Luxe uitvoering met cappuccino, latte macchiato, espresso etc. functies.

Praktisch is bij de Bauknecht KMT9145PT is de instelbare koffiesterkte op 5 verschillende niveau's.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht KMT9145PT koffiemachine
Volledig automatische espresso
Full touch control LCD display- Elektronisch full touch controle met LCD display
- Voor koffiebonen en gemalen koffie
- Koffie sterkte instelbaar (voorgemalen, extra zacht, zacht, normaal, sterk, extra sterk)
- Volautomatische cappucino functie
- Dichtheid van melkschuim kan ingesteld worden van cappuccino tot latte macchiato
- Heetwatertap voor thee en kruidenthee

- Bereiding van 2 kopjes tegelijkertijd
- Volume koffie per kopje instelbaar
- Capaciteit waterreservoir 1,8 liter (aan voorzijde uitneembaar)
- Pro touch anti-vingerprint RVS
- LED-verlichting
- Automatische uitschakeling

Nis afmetingen (h x b x d) 450 x 560 x 550 mm.

Specificaties

Kleur
Rvs
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 365 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 560 x 550 mm.
EAN
4011577617542
Productcode fabrikant
855614501000
Merk
Bauknecht
Soort
koffiemachine

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT koffiemachine KMT9145PT. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Vraag:
Waar zit het waterkraantje van mijn koffiemachine
1
Deze koffiemachine werkt met een reservoir welke u handmatig bij moet vullen.
Stel uw eigen vraag