Bauknecht KGN 5887 A3+ FRESH PT koelkast

rvs

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Bauknecht koelkast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht KGN 5887 A3+ FRESH PT is een luxe koel/vriescombinatie uitgevoerd in roestvrijstaal. Deze 71 cm. brede koelkast beschikt over een energieklasse A+++ label en heeft een volledig No-Frost vriesgedeelte. De bediening van de koelkast bevindt zich aan de voorzijde. Via het digitale bedieningspaneel kunt u de gewenste temperatuur voor koel- en vriesgedeelte apart instellen.

Koelgedeelte
Het interieur van het koelgedeelte is uitgevoerd met glazen leggers, degelijke transparante vakken in de binnendeur en een 0 graden zone. Deze zone is geschikt voor het lang bewaren van vlees en vis, waarbij de temperatuur van 0 graden de vorming van bacteriën vertraagd. Door daarentegen het vlees of vis niet in te vriezen behoudt u de kwaliteit en smaak en heeft u uw producten altijd direct klaar voor gebruik.

Het koelgedeelte is verder voorzien van een Hygiëne+ filter en een aparte ProFresh technologie (hout levensmiddelen tot wel vier keer zo lang vers door luchtvochtigheid en temperatuur te reguleren). Praktisch verder is de zuinige en heldere LED verlichting welke op meerdere plaatsen in het koelgedeelte gemonteerd is. Daardoor heeft u een optimaal overzicht over uw producten.

Vriesgedeelte
De vriezer eronder heeft een inhoud van 138 liter en beschikt over drie zones (2 lade en een klep). Dankzij het No-Frost systeem behoort ontdooien tot de verleden tijd. De vriezer is verder voorzien van een invriescapaciteit van 11 kg. per 24 uur.

Praktisch verder bij de Bauknecht KGN 5887 A3+ FRESH PT is het vingervlekvrije ProTouch roestvrijstaal waardoor deze fraaie koelkast ook praktisch in gebruik is.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht KGN 5887 A3+ FRESH PT koelkast
Beschikt over No-Frost
energieklasse A+++- Energieklasse A+++
- No-Frost
- Pro Fresh technologie
- Hygiëne+-filter
- Digitaal touch display
- 0°C zone voor vlees en vis
- Energiebesparende LED-verlichting in het koelgedeelte
- Gescheiden temperatuurregeling voor koel-en vriesgedeelte
- Elektronische temperatuurregeling
- Volledig automatische koelfunctie
- Multifunctionele deurindeling
- Externe handgreep
- Bruto inhoud totaal: 454 liter
- Netto inhoud koelgedeelte: 282 liter
- Netto inhoud vriesgedeelte: 138 liter
- Invriescapaciteit: 11 kg/24 uur
- 4 legplateaus van veiligheidsglas (incl. afdekplaat groentebak)
- 1 groentebak
- Aantal diepvriesvakken met klep: 1
- 2 diepvriesladen
- Automatische ontdooiing van het koelgedeelte
- Max. bewaartijd diepvriesgedeelte bijstroomuitval 28 uur
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 1875 x 710 x 750 mm
- Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal

Specificaties

Kenmerken koelkast / vriezer
Alleen deuren roestvrijstaal
Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A+++
Buitenmaten ( h x b x d )
1875 x 710 x 750 mm
EAN
4011577804058
Merk
Bauknecht
Soort
koelkast
Kleur
Rvs
Soort koelkast
Vrijstaand
Positie vriesgedeelte
Vriesgedeelte onder
Inhoud koelgedeelte (liters)
282,00
Inhoud vriesgedeelte (liters)
138,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de koelkast uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de koelkast stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (bij rechtstandig vervoer), alvorens de koelkast aan te zetten.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT koelkast KGN 5887 A3+ FRESH PT. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen: Registreer uw aankoop

Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag