Bauknecht GKN PLATINUM SW vrieskast

vriezer / zwart

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1875 x 595 x 645 mm.
Bekijk specificaties

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Bauknecht vrieskast hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht GKN PLATINUM SW is een 187 hoge vrieskast uitgevoerd in de rondom lak zwart. Deze design vrieskast beschikt over vlakke deuren, een lange strakke greep en rechte hoeken. Dit model is linksdraaiende en mede daardoor perfect te combineren met bijpassende koeler.

De vriezer is verder voorzien van een zuinig energieklasse A++ label en beschikt over de No-Frost techniek. Hierdoor behoort het ontdooien van de vriezer tot het verleden. De binnenzijde van de Bauknecht Gkn Platinum Sw is verder voorzien van een inhoud van 291 liter welk verdeeld is in 5 diepvriesladen. Daarvan zijn er 2 uitgevoerd in een verhoogde XXL uitvoering.

Side-by-side opstelling met bijpassende Bauknecht koelkast
Fraai is de combinatie van deze Bauknecht GKN Platinum Sw vrieskast met de bijbehorende KR Platinum Sw koelkast. De koeler is rechtsdraaiend, de vriezer standaard linksdraaiend. Door plaatsing van de LKF Black tussenstrip (verplicht in verband met opvulling en afstandhouder) heeft u een prachtig afgewerkte set welke strak staat in iedere keuken.

Uniek: vlak in te bouwen in uw keuken
Zowel deze vriezer als de side-by-side set is vlak in te bouwen in uw keuken. Doordat beide deuren binnen de scharnieren draaien heeft u geen last van uitslag van de deuren. Houdt u er wel rekening mee dat u voor voldoende ventilatie dient te zorgen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht GKN PLATINUM SW vrieskast
Zwarte design vrieskast
No-Frost, nooit meer ontdooien
Energieklasse A++- Energieklasse A++
- No-Frost
- Volledig automatische vriesfunctie
- Optisch en akoestisch temperatuuralarm
- Bruto inhoud totaal: 291 liter
- Max. bewaartijd bij stroomuitval 24u
- Invriescapaciteit 26 kg/24u
- 5 diepvriesladen, waarvan 2 XXL
- Aansluitwaarde 150 W
- Energieverbruik per jaar 246 kWh
- Draairichting deuren verwisselbaar
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 1875 x 595 x 645 mm

De Bauknecht GKN PLATINUM SW vrieskast is perfect te combineren met de Bauknecht KR PLATINUM SW koelkast, die eenvoudig aan elkaar te bevestigen zijn

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1875 x 595 x 645 mm.
EAN
4011577804539
Merk
Bauknecht
Soort
vrieskast
Kleur
Zwart
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
291,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT vrieskast GKN PLATINUM SW. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen: Registreer uw aankoop

Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Video

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag