Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht ETI 1650

inbouw 4-pits inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht ETI 1650 is een inductie kookplaat uitgevoerd met 4 zones. Deze inbouw kookplaat is 58 centimeter breed en uitgevoerd met een zwarte decorloze glasplaat.

Houdt u bij plaatsing van deze kookplaat rekening met de aansluitwaarde van 7.2 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

Info van fabrikant

Bauknecht ETI 1650 kookplaat


Algemene informatie:

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:Voor links zone: Doorsnede 145 millimeter met een capaciteit van 1200 kWAchter links zone inductie: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2200 kWAchter rechts zone inductie: Doorsnede 180/230 millimeter met een capaciteit van 1750 kWVoor rechts zone inductie: Doorsnede 180/230 millimeter met een capaciteit van 1750 kW


Extra functies:

Bediening:
- Variabel

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
4011577589610
Merk
Bauknecht
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,20
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
56 x 580 x 510 mm

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT kookplaat inductie inbouw ETI 1650. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Vraag:
Een vraag over het gebruik van de inductieplaat.

Wanneer ik een te kleine pan op een grotere zone zet van de inductieplaat
Hoe gaat dit dan met de energie?
Graag hoor ik van U

Vriendelijke groet
Marian Kooij
1
Goede vraag.

Bij inductie wordt alleen warmte over gedragen op de plek waar de pan via het magnetisch veld 'verbinding' maakt met de inductie zone. Dus in geval van een kleinere pan wordt alleen de bodem van de pan gebruikt voor de overdracht van warmte. De ruime erbuiten wordt dus niet verwarmd.
Vraag:
Mijn vraag was wellicht niet helemaal duidelijk,
daarom nog aanvullend.
Stel de maximale energie voor de kookzone is 2 kW.
Nu komt er een kleine pan op die grote kookzone,
wordt de pan dan evengoed met 2 kW verwarmd?
1
Had deze vraag inderdaad anders geïnterpreteerd. Maar ook op deze vraag is het antwoord ja. Het volledige vermogen wordt - indien u de hoogste stand kiest - overgebracht op de kleine pan. Ook al is deze pan dus kleiner dan de inductie zone.
Vraag:
Verkoopt u ook de ansluitsnoer voor de inductieplaat eti1600 van bauknecht?
1
Ja zeker, deze hebben wij liggen in de winkel of kunt u online bij ons bestellen.

Meer info:
https://www.deschouwwitgoed.nl/perilex-aansluitsnoer
Stel uw eigen vraag