Bauknecht ESIF6640IN inductie kookplaat

inbouw, met 4 zones

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Bauknecht kookplaat hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht ESIF6640IN is een 58 cm. brede inductie kookplaat uitgevoerd met vier zones en voorzien van tiptoets bediening met slider. Met deze directe bediening kunt u snel het gewenste vermogen instellen.

De kookplaat beschikt verder over een booster functie voor extra vermogen en een timer waarmee u de gewenste kooktijd in kunt geven (van 1 tot 99 minuten). Beide functies zijn apart per zone instelbaar.

FlexiCook
De zone achteraan rechts en vooraan rechts zijn beide voorzien van FlexiCook. Hierbij herkent de kookplaat zelfstandig het aantal pannen, inclusief hun grootte en positie. Zo kunt u zonder problemen twee pannen op verschillende temperaturen verhitten - laat bijvoorbeeld de ene koken terwijl de andere pruttelt. Ook is het mogelijk om de zones te combineren tot een grote pan of grillplaat.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht ESIF6640IN inductie kookplaat
4-pits uitvoering
58 cm. breed- Uitvoering: met kader in roestvrij staal
- Tiptoetsbediening met slider
- 4 inductiezones met booster
- Vooraan links: 1200/1800 W 14,5 cm Ø
- Achteraan links: 2200/3200 W, 21 cm Ø
- FlexiCook achteraan rechts: 1800/2200 W, 18/23 cm Ø
- FlexiCook vooraan rechts: 1800/2200 W, 18/23 cm Ø
- Automatische pandetectie
- Restwarmte-indicatoren
- Timer voor kooktijdinstelling voor een zone naar keuze (1-99 min.)
- Kinderslot
- Montageset bij werkblad in natuursteen als accessoire leverbaar (4819 404 78697)
- Vermogen: 7,2 kW
- Afmetingen apparaat (BxD): 580 x 510 mm
- Uitsnijmaat werkblad (BxD): 560 x 490 mm
- Flexibele aansluiting: ook voor 230V, 16A

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
4-pits
Breedte kookplaat (cm)
58,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
4011577589337
Productcode fabrikant
857406401000
Merk
Bauknecht
Soort
kookplaat
Kenmerken
Standaard nis 56x49 cm, Tiptoets bediening, Roestvrijstalen rand
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Aansluitwaarde elektra (kW)
7,20
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
52 x 580 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
min 52 x 560 x 490 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT kookplaat inductie ESIF6640IN. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen: Registreer uw aankoop

Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag