Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht EMNK72238PT

inbouw combi-magnetron zwart

Specificaties

Kleur
Zwart
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
22,00
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht EMNK72238PT is een compacte combimagnetron met een nis van 38 cm., een magnetronvermogen van 750 W en stoomfunctie.

Om de lekkerste pizza's en andere lekkernijen klaar te maken kunt u gebruik maken van de crisp functie, deze, in combinatie met een crispschaal, geeft een lekker krokante korst aan uw pizza en andere gerechten. Dit doet de EMPK7 6645 PT door de crispschaal te verwarmen tot 210 graden en de rest met de magnetronstralen op te warmen zo heft u het krokante randje met een zacht midden.

Info van fabrikant

Bauknecht EMNK72238PT combimagnetron
Compacte nis 38 cm.
Zwart
22 liter

Kookfuncties:
- 2 kookmethodes: magnetron en stomen
- 3 functies
- Magnetronvermogen 750 W
- Stoomfunctie
- Rapid Defrost, snel ontdooien
- Rapid Start, snel verwarmen

Uitvoering:
- Elektronische timer
- Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal
- Kinderbeveiliging
- Neerklapbare deur van veiligheidsglas
- Inhoud: 22 liter
- Draaiplateau Ø 25 cm
- Inhoud ovenruimte: 22 liter
- Aansluitwaarde 2800 W
- Zekering 16 A
- Spanning 230 V

Accessoires:
- Stoomschaal

Afmetingen:
- Geschikt voor bovenkast- en kolomkastmontage, nis 38 cm
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 382 x 595 x 320 mm
- Nisafmetingen (HxBxD): 362 x 560 x 300 mm

Specificaties

Kleur
Zwart
Nishoogte
Compact nishoogte 38 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
22,00
EAN
4011577618662
Productcode fabrikant
858972201900
Merk
Bauknecht
Soort
combi-magnetron
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. Pak de combi-magnetron uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de combi-magnetron vast volgens de montage instructie. Volg nu de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
382 x 595 x 320 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
362 x 560 x 300 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT combi-magnetron inbouw EMNK72238PT. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag