Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht ECSK99845PT

inbouw stoomoven zwart

Specificaties

Kleur
Zwart
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht ECSK99845PT is een stoomoven uitgevoerd in het zwart met een energielabel A. Bij deze oven zit ook de ProCook timer en 28 voorgeprogrammeerde recepten.

Met de ProCook timer en de 28 voorgeprogrammeerde recepten van de ECSK9 9845 PT wordt het zeer eenvoudig de lekkerste maaltijd op tafel te zetten zonder zelf de oven volledig te moeten instellen op de juiste stand en temperatuur, u kiest simpelweg het juiste recept en de oven doet de rest.

Info van fabrikant

Bauknecht ECSK99845PT stoomoven
Zwart
34 liter
Energielabel: A


Kookfuncties:
- 11 kookfuncties
- Turbo hete lucht
- Speciale functies: Opwarmen , Ontdooien , Regenereren , Rijzen van deeg , Desinfecteren , Yoghurt , Huisgemaakte conserven

Uitvoering:
- ProCook timer met tekstondersteunend display en 28 recepten
- Touch Control display
- Ontkalkingssensor
- Neerklapbare deur
- Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal
- Kinderbeveiliging
- Inhoud ovenruimte 34 liter
- Energieklasse A

Accessoires:
- Kerntemperatuurmeter
- 1 draadrooster
- LET OP! Afwerkignsprofiel onderzijde, 8 mm hoog
- Uitneembaar waterreservoir 1,5 liter
- Inclusief geperforeerde stoomovenpan en niet-geperforeerde stoomovenpan

Afmetingen:
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 455 x 595 x 537 mm
- Nisafmetingen (HxBxD): 450 x 556 x 550 mm

Specificaties

Kleur
Zwart
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Compact nishoogte 45 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
34,00
EAN
4011577618464
Productcode fabrikant
858999801900
Merk
Bauknecht
Soort
stoomoven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Met stoom functie, Met Pizza functie
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
455 x 595 x 537 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
450 x 556 x 550 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT stoomoven inbouw ECSK99845PT. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag