Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht DBTRI9110IXL

eiland afzuigkap rvs met randafzuiging

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht DBTRI9110IXL is strakke blokmodel afzuigkap uitgevoerd als eiland model. Daarmee kan deze 120 cm. brede afzuigkap perfect boven een kookeiland geplaatst worden. Deze afzuigkap is uitgevoerd in iXelium roestvrijstaal welke beter bestand is tegen krassen en eenvoudig is te reinigen.

Met een vermogen van 731 m3/uur voldoet de Bauknecht DBTRI9110IXL aan de hoge capaciteit welke voor een eiland afzuigkap nodig is. In combinatie met het randafzuiging systeem waarbij de lucht geconcentreerd op de randen wordt afgezogen wordt ook nog een efficiënte verbetering behaald.

Eenvoudige bediening
De bediening bevindt zich voorop de rand van de afzuigkap U kunt hier het vermogen in 3 standen instellen (met booster functie) en heeft de mogelijkheid om de 4 x 12 Watt LED verlichting te activeren.

Recirculatie
Desgewenst kunt u de Bauknecht DBTRI9110IXL ombouwen naar een recirculatie afzuigkap. U dient hiervoor apart de DKF43 koolstoffilter set mee te bestellen. Deze set is uitwasbaar en zodoende meerdere malen te gebruiken. Door plaatsing van deze koolstoffilter hoeft u de afzuigkap niet meer op een afvoer naar buiten toe aan te sluiten. De lucht wordt in de nieuwe situatie aangezogen, gereinigd door het vet- en koolstoffilter en vervolgens in dezelfde ruimte weer teruggeblazen.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht DBTRI9110IXL afzuigkap
Eilandafzuigkap
Blokmodel, 120 cm. breed
Randafzuiging, 170 W- iXelium™ RVS: behoudt langdurig zijn glanzende uitstraling, is beter bestand tegen krassen en is eenvoudig te reinigen
- Randafzuiging
- Tiptoetsbediening met LED
- 3 standen met booster
- Geluidsniveau afvoer: min. 55 - max. 76 dB(A)
- Verlichting: Led-verlichting, 4 x 12 watt
- Afvoercapaciteit min. - max.: 288, 448, 621, booster 731 m³/h
- Recirculatiecapaciteit: min. 213 - max. 712 m³/h
- Aansluiting afvoer 150 mm
- Aansluitwaarde: 170 Watt
- 1 Aluminium vetfilter (vaatwasserbestendig)
- Uitwasbaar koolstoffilter DKF 43 apart leverbaar
- Verlengde schacht AMC 120 (700 mm bovenstuk) apart leverbaar
- Energieklasse A
- Jaarlijks energieve

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
731,00
Breedte afzuigkap (cm)
120,00
Energieklasse
Energieklasse A
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
4011577661484
Productcode fabrikant
857401501000
Merk
Bauknecht
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering, Randafzuiging
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
770-945 x 1200 x 600

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT afzuigkap eiland DBTRI9110IXL. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijbehorende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.

Downloads

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag