Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht DBHVS 81 LT K

wand afzuigkap rvs met randafzuiging

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
603,00
Breedte afzuigkap (cm)
80,00
Energieklasse
Energieklasse A+
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht DBHVS 81 LT K is een wandschouw afzuigkap van 80 cm. breed met een maximaal afzuigvermogen van 603 m³/h. De afzuigkap is geschikt om voor zowel afvoer als recirculatie te gebruiken.

De afzuigkap maakt gebruik van randafzuiging, dit houdt in dat de lucht aan de vier randen wordt afgezogen. Dit creëert een speciale centralisatie van de lucht, waardoor een afzuigkap met randafzuiging 26% meer af kan zuigen. Zo hoeft u geen extra geld uit te geven en bespaart u een hoop herrie.

Met de Booster stand van de DBHVS 81 LT K ingeschakeld kan de afzuigkap 176 m³/h meer afzuigen, dit zorgt ervoor dat vervelende kookgeuren in een korte tijd razendsnel worden afgezogen.

Info van fabrikant

Bauknecht DBHVS 81 LT K afzuigkap
Wandschouw afzuigkap
80 cm.
603 m³/h, Booster: 779 m³/h


Type:
- Geschikt voor afvoer en recirculatie

Uitvoering:
- Randafzuiging
- 4 standen met booster
- Elektronische bediening met tiptoetsbediening
- Verlichting: Led-verlichting, 2 x 2,5 watt
- Vetfiltercassette met LED verzadigingsindicatie

Accessoires:
- 1 Aluminium vetfilter (vaatwasserbestendig)

Accessoires apart leverbaar:
- Actieve koolstoffilter voor recirculatie AMC 072
- Aantal koolstoffilter(s) nodig: 2

Technische gegevens:
- Energieklasse A+
- Jaarlijks energieverbruik: 41,8 kWh
- Afvoercapaciteit: max. 603 m³/h, booster 779 m³/h
- Geluidsniveau afvoer: min. 53 – max. 68 dB/A

Afmetingen:
- Totale hoogte apparaat (incl. schacht) min. 485 mm - max. 1470 mm
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 1470 x 798 x 364 mm
- Aansluiting afvoer 150 mm

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
603,00
Breedte afzuigkap (cm)
80,00
Energieklasse
Energieklasse A+
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
4011577851816
Productcode fabrikant
857966801000
Merk
Bauknecht
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Randafzuiging, Schuin anti-hoofdstoot model
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
1470 x 798 x 364 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT afzuigkap wand rvs DBHVS 81 LT K. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag