Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht CTAC8905AFSAL

inbouw 6-pits inductie kookplaat

Specificaties

Soort
Inductie
Aantal branders / zones
6-pits
Breedte kookplaat (cm)
86,00
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en klik op de 'in winkelwagen' button.

Alle opties weergeven

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht CTAC8905AFSAL is een inductie kookplaat voorzien van 6 zones. Deze inbouw kookplaat is 86 centimeter breed. Veilig en praktisch in gebruik is de restwarmteindicator. Per zone wordt via een indicatie lampje aangegeven of deze nog warm is.

Voor het inbouwen van de CTAC8905AFSAL dient een uitsparing van 840 bij 490 millimeter beschikbaar te zijn. Houdt u bij plaatsing van deze kookplaat rekening met de aansluitwaarde van 11 kW. Hiervoor is een meerfasen elektra aansluiting benodigd.

Info van fabrikant

Bauknecht CTAC8905AFSAL kookplaat
Bauknecht inductiekookplaat - CTAC 8905AFS AL


Algemene informatie:
- elegante technologie, die de pan verhit en niet de kookplaat waardoor energie niet verloren gaat en voor perfecte kookresultaten. Elektrische stroomvoorziening. Oneindige veelzijdigheid met de FlexiCook technologie: combineer meerdere pitten tot grotere k

Verdeling zones / branders op kookgedeelte:Voorste zone linksinduction to be translated: Doorsnede 145 millimeter met een capaciteit van 1500 kWAchterste zone induction to be translated: Doorsnede 210 millimeter met een capaciteit van 2300 kWMiddelste zone achter induction to be translated: Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWAchterste zone induction to be translated: Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWAchterste zone induction to be translated: Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWAchterste zone rechts induction to be translated: Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kWVoorste zone rechts induction to be translated: Doorsnede ​200/130 millimeter met een capaciteit van 1250 kW

Specificaties

Type
Inductie
Aantal branders / zones
6-pits
Breedte kookplaat (cm)
86,00
Uitvoering
Zwarte decorloze glasplaat
EAN
4011577853711
Productcode fabrikant
869991536260
Merk
Bauknecht
Soort
kookplaat
Gebruik buiten Nederland
Aangezien deze inductie kookplaat volledig elektrisch is, kan en mag deze kookplaat zowel in Nederland, Belgie als elders in het buitenland geplaatst en gebruikt worden. Let echter wel op de benodigde aansluitwaarde i.v.m. de elektrische aansluiting.
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen. I.v.m. de aansluitwaarde moet de kookplaat op een speciale perilex stopcontact worden aangesloten. Wij adviseren u dit door een erkend installateur te laten uitvoeren.
Buitenmaten ( h x b x d )
51 x 860 x 510 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
30-60 x 840 x 490 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT kookplaat inductie inbouw CTAC8905AFSAL. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag