Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Bauknecht BLPE8200PT

inbouw oven rvs

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Bauknecht BLPE8200PT is een scherp geprijsde inbouw oven uitgevoerd met turbo hetelucht en voorzien van een zelfreinigende pyrolyse functie. Op deze functie gaat de oven ruim een uur op 450 - 500 graden zichzelf schoonbranden. Tijdens dit proces wordt de ovendeur kindveilig gesloten. Na afloop van het proces hoeft u alleen de verkoolde resten te verwijderen en de oven is weer helemaal gereinigd.

Praktisch verder bij deze oven zijn de 12 kookfuncties, waaronder de speciale functies als pizza / brood bakken, maxi cooking, warm houden of deeg rijzen. De oven beschikt verder over onder- en bovenwarmte, hetelucht en grill functie. Met de booster functie kan de oven snel op temperatuur gebracht worden.

De oven is verder voorzien van een inhoud van 73 liter en beschikt over een zuinig energieklasse A+ label.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Bauknecht BLPE8200PT oven
Multifunctioneel met turbo-hetelucht
Pro Toch anti-vingerprint rvs
Zelfreinigende pyrolyse oven- CleverCook timer
- Pro Touch, anti-fingerprint roestvrij staal
- Pyrolyse reiniging
- 12 kookfuncties
- Speciale functies: Pizza/Brood, Maxi Cooking, Warmhouden, Deeg rijzen
- Boven- en onderwarmte
- Turbo hete lucht
- Hete lucht
- Booster (snel voorverwarmen)
- Grill, 2500 Watt
- Inhoud ovenruimte 73 liter
- Deur met spiegelglas
- Kinderbeveiliging (blokkeren bedieningspaneel)
- Energieklasse A+
- Afwerkingsprofiel onderzijde, 8 mm hoog
- Aansluitwaarde 3650 Watt
- Afmetingen apparaat (HxBxD): 595 x 595 x 538 mm
- Nisafmetingen (HxBxD): 583 x 560 x 550 mm

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A+
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
73,00
EAN
4011577588842
Merk
Bauknecht
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters, Zelfreinigend pyrolyse
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 564 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
583 x 560 x 550 mm

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT oven inbouw BLPE8200PT. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag