Bauknecht

Bauknecht BHSS90FLTBK wand afzuigkap

Korte beschrijving

De Bauknecht BHSS90FLTBK is een wand afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 779 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het zwart.
Lees verder

Wand afzuigkap zwart

Afzuigcapaciteit (m3)
779,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
Bekijk specificaties

Interesse?

Dit artikel is alleen via onze winkel verkrijgbaar.

Bezoek ons in Bussum voor advies omtrent deze Bauknecht afzuigkap of neem contact met ons op.

   
De Bauknecht BHSS90FLTBK is een wand afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 779 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het zwart.

Beschrijving

De Bauknecht BHSS90FLTBK is een wand afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 779 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het zwart.

en een maximaal geluidsniveau van 57 dB. Daarnaast beschikt deze afzuigkap over een bediening met touch control en een breedtemaat van 89.8 centimeter. Praktisch is het roestvrijstaal wasbaar filter..


Productinfo van fabrikant

Bauknecht BHSS90FLTBK afzuigkap
Bauknecht wandafzuigkap - BHSS 90F L T B K


Algemene informatie:
- Kenmerken van deze Bauknecht wandafzuigkap: apparaat tussen de 60 cm en 90 cm breed. Zwart. Uitstekend afvoervermogen, zodat u geniet van een frisse, vetvrije kookomgeving. Uitwasbare aluminium vetfilters, geschikt voor de vaatwasser. LED lampen, voor de

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
779,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
4011577853926
Productcode fabrikant
859991539310
Merk
Bauknecht
Soort
afzuigkap
Kleur
Zwart
Kenmerken afzuigkap
Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
1100 x 898 x 320 mm.

Garantie

Bauknecht geeft 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen volledige garantie op de BAUKNECHT afzuigkap wand zwart BHSS90FLTBK. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en eventueel benodigde onderdelen.

Verplichte registratie voor extra onderdelen garantie
U ontvangt kosteloos de extra garantie op onderdelen alleen indien u zich na aankoop hiervoor registreert. Dit is dus een vereiste om voor deze onderdelen garantie in aanmerking te komen:
Registreer uw aankoop


Wat valt er niet onder deze garantie?
Houdt u er rekening mee dat service bezoeken voortkomend uit persoonlijke gebruikersfouten niet onder de garantie vallen. Deze kosten zullen dan ook aan u doorberekend worden. Daarnaast vallen ook de kunststof onderdelen buiten de garantie. De volledige garantievoorwaarden van Bauknecht kunt u vinden op de speciale servicepagina op de website van Bauknecht.

Wat te doen bij een storing?
Bauknecht adviseert u allereerst om de meest gestelde vragen aangaande storingen en problemen te bekijken. Mocht u er hiermee niet uitkomen dan kunt u het beste contact met De Schouw Witgoed opnemen. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf contact met Bauknecht op te nemen, echter wij hebben als detaillist dan niet de mogelijkheid u te helpen. Vanwege onze expertise, een eigen service dienst en de kortere lijnen die wij met Bauknecht hebben adviseren wij u om ons te bellen (035 - 69 18 115) of te mailen via info@deschouwwitgoed.nl. Wij zullen uw storing dan zo spoedig mogelijk behandelen en op basis van de storing en situatie een passende oplossing zoeken. Natuurlijk is de snelheid van het oplossen van het probleem hierbij een belangrijk uitgangspunt.

Contactgegevens Bauknecht service dienst:
Wilt u liever zelf rechtstreeks een afspraak maken voor het bezoek van een monteur van Bauknecht dan kunt u dit tijdens kantooruren doen op telefoonnummer (076) 530 64 00 of online via de website. Service aanvraag via Bauknecht.nl

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag


Betaalopties zoals pin, contant, creditcard, iDeal, Bancontact etc