Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Atag WS6211IM

wand afzuigkap rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
679,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse A
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Atag WS6211IM is een 60 cm. brede wandmodel afzuigkap uitgevoerd met een vermogen van 679 m3/uur. Deze blokmodel afzuigkap heeft een rand met een dikte van 8 cm. welke zorgt voor een robuuste uitstraling.

De afzuigkap is verder uitgevoerd met een energieklasse A label en heeft een Full Touch Control bedieningspaneel aan de voorzijde. Daarmee kan niet alleen het vermogen in vier verschillende snelheden worden ingesteld, maar is het tevens mogelijk de LED verlichting in- en uit te schakelen.

Daarnaast kan de Clean Air functie (12 uur zuiveren van de lucht in de ruimte ) en de automatische naloopstand van 15 minuten worden geactiveerd.

De Atag WS6211IM is verder uitgevoerd met twee aluminium vetfilters met rvs toplaag welke eenvoudig in de vaatwasser gereinigd kunnen worden. De indicatie lampjes geven aan wanneer deze schoongemaakt moeten worden. Deze indicator lampje is ook aanwezig voor het koolstoffilter.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Atag WS6211IM wand afzuigkap

Uitvoering:
- Maximale afzuigcapaciteit 679 m³/h
- Geschikt voor afvoer naar buiten en recirculatie

Bediening:
- Full touch control
- 4snelheden inclusief intensiefstand

Schoonmaakbaarheid:
- 2 aluminium filters met RVS toplaag (in vaatwasser te reinigen)
- 2 koolstoffilters (optioneel)

Afmeting, kleur & prijs:

60 cm breed
- RVS | adviesprijs € 659,-

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
679,00
Breedte afzuigkap (cm)
60,00
Energieklasse
Energieklasse A
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
8715393128775
Merk
Atag
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.

Garantie

Bij Atag staat garantie voorop. Dit is een belangrijk aspect in de gehele bedrijfsvoering, welke onder andere naar voren komt met 2 jaar volledig + 3 jaar onderdelen garantie bij aankoop van de ATAG afzuigkap wand WS6211IM.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Wat houdt deze garantie exact in?
Standaard krijgt u twee jaar volledige fabrieksgarantie. Deze fabrieksgarantie omvat onderdelen, voorrijkosten en arbeidsloon. Indien u op de ATAG afzuigkap wand WS6211IM zelfs 5 jaar garantie heeft dan houdt dit in dat u - naast de normale 2 jaar volledige garantie in de eerste twee jaar - in het derde, vierde en vijfde jaar dekking heeft op arbeidsloon en onderdelen. U dient in deze drie jaren dan ook alleen de voorrijkosten te voldoen.

LET OP: indien dit apparaat voor 5 jaar garantie in aanmerking komt, dan moet u deze zelf registreren!
Voor het verkrijgen van de 5 jaar garantie (indien dus van toepassing op dit apparaat) dient u uw aankoop binnen 30 dagen te registreren. Deze registratie kunt u regelen per telefoon op nummer 0900-555 000 1 of online via onderstaande link:
Online registratie van uw aankoop
Wat te doen bij een storing?
Zowel binnen als buiten de garantie kunt u uw storing het beste direct bij ons aanmelden. Dit kunt u telefonisch doen via 035-6918115, maar bij voorkeur per e-mail naar info@deschouwwitgoed.nl.

Voordeel bij aanmelding van de storing:
1. U hoeft zelf niet in de wacht te gaan staan bij de fabrikant.
2. Bepaalde storingen lost onze eigen servicedienst op, wat voor u voordeliger is.
3. Wij hebben de ingangen bij de fabrikanten en kunnen dus sneller schakelen.
4. Als wij op de hoogte zijn van uw storing kunnen wij het proces ook begeleiden en daar waar nodig ingrijpen.

Contactgegevens Atag service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven en direct een afspraak inplannen via het ''vraag monteursbezoek aan'' - formulier op de website van Atag service. Telefonisch is Atag te bereiken op nummer 0900 - 555 00 01.

Optioneel: 8 jaar garantie bij 4 of meer Atag apparaten
Bij aankoop van 4 apparaten of meer ontvangt u zelfs 8 jaar garantie van Atag. Dit betreft de eerste 2 jaar volledige garantie en de jaren 3 t/m 8 de verlengde garantie (dus onderdelen en arbeidsloon gedekt, alleen geen voorrijkosten).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag