ATAG vaatwasgel LD10 | 3 IN 1 (3 Flessen)

Nieuw: Betaal in 3 termijnen met KLARNA
Gratis bezorging in Nederland
Liever later bezorgd? Geen probleem
Met 3 jaar extra onderdelen garantie

Beschrijving LD10 | 3 in 1 (3 Flessen)

Lees verder

De Atag LD10 | 3 in 1 (3 flessen) is een inbouw vaatwastabletten uitgevoerd in het inbouw. Een uniek ontworpen vaatwasgel voor onze nieuwe Premium Green vaatwassers. Deze ATAG 3-in-1 vaatwasgel bestaat uit afwasmiddel, glansspoelmiddel én filterzout. Je hoeft dus nooit meer iets extra’s toe te voegen wanneer je de vaatwasser start. Het automatische doseercompartiment van premium green vaatwassers kan tot 30 dagen afwasgel bevatten, dus je hoeft het maar één keer per maand bij te vullen. Dit pakket, bestaande uit drie flessen, is voldoende voor ongeveer een half jaar gebruik.

Info van fabrikant

Atag merk informatie Atag LD10 | 3 in 1 (3 flessen)) vaatwastabletten

Een uniek ontworpen vaatwasgel voor onze nieuwe Premium Green vaatwassers. Deze ATAG 3-in-1 vaatwasgel bestaat uit afwasmiddel, glansspoelmiddel én filterzout. Je hoeft dus nooit meer iets extra’s toe te voegen wanneer je de vaatwasser start. Het automatische doseercompartiment van premium green vaatwassers kan tot 30 dagen afwasgel bevatten, dus je hoeft het maar één keer per maand bij te vullen. Dit pakket, bestaande uit drie flessen, is voldoende voor ongeveer een half jaar gebruik.

Specificaties

Merk
Atag
Soort
vaatwastabletten

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Wij hebben hier een nieuw fornuis…

  1 april 2024
  N. Fruijtier


  Wij hebben hier een nieuw fornuis gekocht. De adviseur was niet alleen vriendelijk en behulpzaam maar ook deskundig, hij wist goed waar hij het over had, iets wat bij de grotere zaken nogal eens tegenvalt. Vlotte levering (alles op voorraad) en montage. Wij zijn zeer tevreden over de service van de Schouw
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Topp service!

  22 maart 2024
  Kornelis Bos


  Al eerder meerdere apperaten bij De Schouw Witgoed besteld en was / ben zeer tevreden.

  Nogmaals vriendelijke dank voor de bezorging in Groningen en een compliment voor de bezorger uiterst vriendelijk en een prima uitleg.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Oldskool advies, beleving en service!

  20 maart 2024
  Klant


  We waren op zoek naar een goede oven voor een leuke prijs. Dat is goed gelukt. In de winkel werden we goed geïnformeerd door vriendelijk personeel. Binnen een week werd de oven thuis afgeleverd. Daar kan, wat ons betreft, geen online winkel tegenop.
  Lees op trustpilot.nl