ATAG recirculatiekit voor plintmontage ACC8465PLF

Korte beschrijving

Lees verder

De Atag ACC8465PLF is een reciruculatie kit geschikt voor montage in de plint. Via de motor van Atag HIDD8471LV of HIDD8472LV worden de afgezogen kookdampen via de koolstoffilters van deze recirculatiekit gereinigd en terug geblazen in de keuken.

Er blijven geen kookdampen onder de keukenkasten met dit gesloten systeem. Het RVS geborstelde filterfront is door de magneten gemakkelijk te verwijderen, waardoor de koolstoffilters eenvoudig uitneembaar zijn voor reiniging.

Info van fabrikant

Atag ACC8465PLF koolstoffilter
Recirculatiekit plintmontage- Aluminium filterbox
- 2 regenereerbare koolstoffilters 95 x 325 x 20 mm (hxbxd)
- Geborsteld RVS filterfront met magneet
- Sealingtape

Kenmerken
- Via de motor van HIDD8471LV/HIDD8472LV worden de afgezogen kookdampen via de koolstoffilters van deze recirculatiekit gereinigd en terug geblazen in de keuken. Er blijven geen kookdampen onder de keukenkasten met dit gesloten systeem. Het RVS geborstelde filterfront is door de magneten gemakkelijk te verwijderen, waardoor de koolstoffilters eenvoudig uitneembaar zijn voor reiniging.
- Deze recirculatiekit kan direct aangesloten worden op de motor van de HIDD8471LV/ HIDD8472LV. Het geborstelde RVS filterfront wordt tussen de plint geïnstalleerd. Ook is het mogelijk om de recirculatiekit elders in de plint te monteren door middel van de 3 meter lange flexibele slang (ACC84FLEX). De recirculatiekit is uitgerust met een steunpunt in het midden zodat een stelpoot verwijderd kan worden indien nodig. De minimale plinthoogte is slechts 100 mm.

Specificaties

EAN
8715393228284
Productcode fabrikant
734454
Merk
Atag
Soort
koolstoffilter

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Bijpassende producten

Vink producten aan om mee te bestellen.Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag