Asko OT8636S oven

inbouw rvs

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Asko oven hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Lees verder

De Asko OT8636S inbouw oven uitgevoerd in een professioneel design in het roestvrijstaal. Deze luxe oven beschikt over 8 oven functies waaronder hetelucht, onder- en bovenwarmte en grill. De oven heeft een inhoud van 75 liter en is uitgevoerd met een kindveilige deur.

Praktisch is de kinderbeveiliging sluiting (haakje dat de deur niet zomaar geopend kan worden), de energieklasse A label en de eenvoudige bediening.

Gebruiksgemak
Handmatig bedienen of liever gebruik maken van de programma’s? De keuze is aan u! De oven is uitgevoerd met een kerntemperatuurmeter waardoor u altijd het juiste stuk vlees presenteert. De binnenverlichting is ook zo’n gebruiksgemak, de oven heeft op twee niveaus sterke halogeenlampen, waardoor u niets over het hoofd ziet.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Asko OT8636S oven
Multifunctionele inbouwoven
Roestvrijstaal- Nishoogte 60 cm.
- Inhoud 75 liter
- Kleur roestvrijstaal
- 4-laags glas ovendeur 'cool'

Ovenfuncties:
- Onder- en bovenwarmte
- Grill
- Grill groot
- Grill groot met fan
- Hetelucht en onderwarmte
- Hetelucht 3D
- Onderwarmte met fan
- Snel voorverwarmen

Comfort:
- Timer
- Uitgestelde starttijd
- Klok
- Kerntemperatuur

Technische eigenschappen:
- Hoogte: 595 mm.
- Breedte: 595 mm.
- Diepte: 546 mm.
- Aansluitwaarde: 3400 Watt
- Vermogen 16 Ampere
- Voltage: 220 - 240 Volt
- Geluidsniveau: 47 dB
- Grill capaciteit: 2700 Watt
- Gewicht: 37,4 kg.

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
75,00
EAN
3838942462245
Merk
Asko
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
595 x 595 x 566 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
590-595 x 559 x min. 550 mm.

Garantie

De service bij het Zweedse merk Asko staat hoog in het vaandel. Eén van de redenen waarom Asko u - in samenwerking met De Schouw Witgoed - zelfs 5 jaar garantie op de ASKO oven inbouw OT8636S geeft. Deze garantie betreft de volledige dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Slechts in het 3e t/m 5e jaar betaald u bij een bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ASKO oven inbouw OT8636S zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de gratis 5 jaar garantie. Tevens is het mogelijk om de registratie online uit te voeren. Registreer uw apparaat voor 5 jaar garantie regeling
Wat te doen bij een storing?
Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact opnemen met de servicedienst van Asko, echter wij geven er de voorkeur aan dat u uw storing bij ons meldt. Dit in verband met het simpele feit dat wij kortere lijnen hebben met de servicedienst van Asko (tegenwoordig onderdeel van ATAG Benelux). U kunt dan ook het beste een mail sturen naar info@deschouwwitgoed.nl of bellen naar telefoonnummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen we in overleg met de servicedienst van Asko bepalen hoe we het beste uw storing op kunnen lossen. Hierover zal dan telefonisch contact met u opgenomen worden.

Contactgegevens Asko service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Asko. Telefonisch is de service van Asko te bereiken op nummer 0900 - 543 543 2 (normaal tarief).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Product vraag & antwoord (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag