Asko ODW8126S lade

inbouw rvs

Helaas!

Dit artikel is uit het assortiment.

Bekijk direct welke Asko lade hiervoor de opvolger is.

Korte beschrijving

Met een roestvrijstaal front uitgevoerde warmhoud lade geschikt voor plaatsing onder de OCM8456S. Hiermee ontstaat een combinatie met de Asko ODW8126S met een standaard nishoogte van 60 cm.

De warmhoudlade kan aan de binnenzijde bediend worden.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Asko ODW8126S warmhoudlade
Roestvrijstaal- Hoogte 140 mm.
- Breedte 595 mm.
- Diepte 565 mm.
- Gewicht: 14 kg. netto
- Aansluitwaarde: 417 Watt
- Vermogen: 16 Ampere
- Voltage: 220 - 240 Volt
- Frequentie: 50 / 60

Specificaties

Kleur
Rvs
Merk
Asko
Soort
lade

Garantie

De service bij het Zweedse merk Asko staat hoog in het vaandel. Eén van de redenen waarom Asko u - in samenwerking met De Schouw Witgoed - zelfs 5 jaar garantie op de ASKO warmhoudlade ODW8126S geeft. Deze garantie betreft de volledige dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Slechts in het 3e t/m 5e jaar betaald u bij een bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ASKO warmhoudlade ODW8126S zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de gratis 5 jaar garantie. Tevens is het mogelijk om de registratie online uit te voeren. Registreer uw apparaat voor 5 jaar garantie regeling
Wat te doen bij een storing?
Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact opnemen met de servicedienst van Asko, echter wij geven er de voorkeur aan dat u uw storing bij ons meldt. Dit in verband met het simpele feit dat wij kortere lijnen hebben met de servicedienst van Asko (tegenwoordig onderdeel van ATAG Benelux). U kunt dan ook het beste een mail sturen naar info@deschouwwitgoed.nl of bellen naar telefoonnummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen we in overleg met de servicedienst van Asko bepalen hoe we het beste uw storing op kunnen lossen. Hierover zal dan telefonisch contact met u opgenomen worden.

Contactgegevens Asko service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Asko. Telefonisch is de service van Asko te bereiken op nummer 0900 - 543 543 2 (normaal tarief).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag