Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Asko DC7583 RVS

droogkast rvs

Korte beschrijving

Lees verder

Uw kostuum, regenjas, pak, schoenen e.d. kunt u helaas niet in uw wasgoed drogen. Deze dient u 'ouderwets' aan de waslijn moeten drogen. Echter biedt de Asko DC7583 RVS droogkast hiervoor uitkomst. Want een statische manier van drogen en een relatief lage temperatuur kunt u al uw spullen welke niet in de droger geplaatst mogen worden veilig drogen.

Met als bijkomend voordeel dat - doordat pakken, overhemden e.d. opgehangen kunnen worden en niet rondgedraaid worden in een trommel - veel minder kreuken.

Binnenzijde van de droogkast
De DC7583 RVS heeft een ruime inhoud waar u verrassend veel in kwijt kunt (gelijk aan 16 meter was lijn!). Standaard worden bij deze droogkast diverse hulpstukken meegeleverd voor het eenvoudig en goed kunnen plaatsen van uw kleding, schoenen, hoeden en dergelijke.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Asko DC7583 RVS droogkast
184 cm. hoog
RoestvrijstaalVeel mensen hebben de indruk dat een droogkast en een droogautomaat hetzelfde werk doen, maar dat is niet het geval. Een droogkast droogt natte en vochtige kleding zoals schoenen, laarzen, handschoenen, hoeden en vele andere dingen zonder dat deze gewassen hoeven te worden.

Een droogkast droogt ook wasgoed, dat niet in een droogautomaat mag worden gedroogd. Sommige kleren moeten zeker niet in een droogautomaat worden gedroogd als ze hun oorspronkelijke vorm moeten houden. Onze nieuwe droogkasten zijn verrassend ruim, gelijk aan 16 meter waslijn!

Wij willen ook graag een klein misverstand uit de wereld helpen. Droogkasten zijn zeer energiezuinig! En als laatste, maar niet minder belangrijk: ook onze droogkasten sluiten qua design aan bij onze was- en droogautomaten. Dit alles om u een mooi uitziende wasruimte te bezorgen.

MODEL

Kleur: roestvrijstaal* TouchProof™
Hoogte: 173 cm

PROGRAMMA’S
Normale temperatuur, lage temperatuur, ventileren

CAPACITEIT
3,5 kilo wasgoed (katoen), capaciteit om lucht te ontvochtigen: 17,5 g/min, capaciteit vergelijkbaar met 16 meter waslijn, capaciteit ventileren: 200 m3/u

MILIEU
Energieverbruik bij normaal programma 0,7 kWh/kilo wasgoed, componenten geschikt voor
recycling

COMFORT
Timer: tot 4 uur, stang voor kleerhangers, schoenenrek, deurhanger, houder voor handschoenen

VEILIGHEID
Beveiliging voor oververhitting. Als de temperatuur in de droogkast op een te hoog niveau komt, schakelt deze automatisch uit.

* deur is van TouchProof roestvrijstaal. Zijwanden in titaniumkleur

Specificaties

Type
Droogkast
Geluidssignaal bij einde programma
EAN
7330095605617
Merk
Asko
Soort
droogkast
Kleur
Rvs
Trommelverlichting
Uitgestelde starttijd
Weergave resttijd indicatie
Energieverbruik
zeer zuinig
Wolprogramma
Anti-kreukfase
Draairichting deur
Rechtsdraaiend, om te zetten naar linksdraaiend
Optie condenswater via afvoer
Plaatsing op wasmachine mogelijk
Installatie
Haal de droogkast uit de verpakking en zet deze op de plaats. Aanbevolen wordt de droogkast vast te zetten. Sluit vervolgens het elektra aan. Voor kleine ruimtes is het tevens nodig de afvoer (diameter 10 cm.) op een uitgang naar buiten aan te sluiten.
Buitenmaten ( h x b x d )
1840 x 595 x 595 mm.

Garantie

De service bij het Zweedse merk Asko staat hoog in het vaandel. Eén van de redenen waarom Asko u - in samenwerking met De Schouw Witgoed - zelfs 5 jaar garantie op de ASKO droogkast DC7583 RVS geeft. Deze garantie betreft de volledige dekking van voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Slechts in het 3e t/m 5e jaar betaald u bij een bezoek van de monteur alleen de voorrijkosten.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ASKO droogkast DC7583 RVS zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de gratis 5 jaar garantie. Tevens is het mogelijk om de registratie online uit te voeren. Registreer uw apparaat voor 5 jaar garantie regeling
Wat te doen bij een storing?
Natuurlijk kunt u rechtstreeks contact opnemen met de servicedienst van Asko, echter wij geven er de voorkeur aan dat u uw storing bij ons meldt. Dit in verband met het simpele feit dat wij kortere lijnen hebben met de servicedienst van Asko (tegenwoordig onderdeel van ATAG Benelux). U kunt dan ook het beste een mail sturen naar info@deschouwwitgoed.nl of bellen naar telefoonnummer (035) 69 18115. Aangezien De Schouw Witgoed beschikt over een eigen servicedienst, hebben wij de nodige ervaring en zullen wij dan ook allereerst proberen u - indien mogelijk - telefonisch te helpen. Mocht dit niet lukken dan zullen we in overleg met de servicedienst van Asko bepalen hoe we het beste uw storing op kunnen lossen. Hierover zal dan telefonisch contact met u opgenomen worden.

Contactgegevens Asko service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Asko. Telefonisch is de service van Asko te bereiken op nummer 0900 - 543 543 2 (normaal tarief).

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Downloads

Hieronder vindt u officiële documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.


Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag