Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Alluxe VVK185

vrieskast

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1850 x 595 x 630
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Alluxe VVK185 is een 185 cm. hoge vrieskast uitgevoerd met een zuinig energieklasse A++ label. Deze vriezer is volledig No-Frost en hoeft zodoende nooit meer ontdooit te worden.

De vriezer heeft 7 compartimenten, waaronder 5 lades en beschikt over een digitaal display. Daarop kan nauwkeurig de gewenste temperatuur ingesteld worden. De inhoud is 251 liter en het verbruik 241 kWh per jaar.

Praktisch verder bij deze vrieskast is de stevige greep en de mogelijkheid om de draairichting van de deur om te zetten.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Alluxe VVK185 vrieskast

- Energieklasse A++
- Totale netto inhoud 251 Liter
- Nofrost
- Aantal compartimenten 7
- Aantal lades 5
- Draairichting deur omkeerbaar ja

TECHNISCHE SPECIFICATIES
- Kleur kast wit
- Greep inox
- Afmetingen hxbxd 1850 x 595 x 630
- Geluidsniveau 45 dB(a)
- Energieverbruik per jaar 241 KWH

Specificaties

Model
Vrieskast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1850 x 595 x 630
EAN
8717953253972
Merk
Alluxe
Soort
vrieskast
Kleur
Wit
Soort koelkast
Vrijstaand
Inhoud vriesgedeelte (liters)
251,00
No-Frost vriessysteem
No-Frost: niet ontdooien
Installatie
Haal de vriezer uit verpakking en zet deze op de plaats. Zorg ervoor dat de vriezer stabiel staat en stel deze waterpas. Na plaatsing dient u minimaal 4 uur te wachten (24 uur bij liggend vervoer), alvorens de vriezer aan te zetten.

Garantie

De witgoedapparaten van Alluxe zijn door vakmensen samengesteld op basis van kwaliteit, eenvoudige bediening en wensen uit de markt. Deze kwaliteit wordt extra onderstreept met 5 jaar garantie bij aanschaf van de ALLUXE vrieskast wit VVK185 bij De Schouw Witgoed.

Wat valt er onder deze garantie
Op elk witgoedapparaat van Alluxe heeft u twee jaar fabrieksgarantie. Dit betreft voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Bij Alluxe ontvangt u daarnaast in het 3e t/m 5e jaar ook nog garantie op arbeidsloon en onderdelen. Alleen de voorrijkosten dienen in de ze periode voldaan te worden.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ALLUXE vrieskast wit VVK185 zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de kosteloze 5 jaar garantie.

Wat te doen bij een storing?
Wij verzoeken u om bij een storing contact op te nemen met De Schouw Witgoed. Dit kan telefonisch via 035 69 18 115 of per mail. Wij zullen uw service aanvraag dan met de fabrikant bespreken en zoeken naar de snelst mogelijke oplossing om deze storing te verhelpen. Door contact met ons op te nemen biedt u ons de mogelijkheid onze meerwaarde als servicepartner te laten zien. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact met de fabrikant op te willen nemen, dan kan dat via onderstaande kanalen.

Contactgegevens Alluxe service dienst:
U kunt desgewenst uw serviceaanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Alluxe Nederland. Telefonisch is de fabrikant Alluxe te bereiken op nummer (038) 385 1850.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag