Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Alluxe IKK122

inbouw koelkast nis ± 122,5 cm, deur-op-deur

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1225 X 540 x 545 mm
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Alluxe IKK122 is een inbouw koelkast van 122 cm. hoog uitgevoerd met een inhoud van 204 liter. Deze zuinige koelkast heeft een energieklasse A++ label en is voorzien van LED binnenverlichting.

De koelkast heeft een praktisch verstelbaar interieur met leggers van veiligheidsglas (in hoogte verstelbaar), transparante vakken van kunststof in de binnendeur en twee aparte groentelades onderin het koelgedeelte. Praktisch verder is de chromen flessenhouder welke plaats biedt aan vier flessen.

De koelkast is verder voorzien van een deur-op-deur montagesysteem. Daarbij wordt uw huidige keukenpaneel vast op de deur van de koelkast geschroefd. Indien gewenst is het mogelijk de draairichting van de deur om te zetten van rechts- naar linksdraaiend.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Alluxe IKK122 koelkast

- Inbouw koeler nis 122cm
- Energieklasse A++
- Totale netto inhoud 204 liter
- Deur op deur montage
- LED binnenverlichting
- Aantal glazen legplanken 5
- Aantal groentelades 2
- Chroom flessenrek 1
- Deurvakken 4
- Draairichting deur omkeerbaar ja

TECHNISCHE SPECIFICATIES
- Kleur wit
- Afmetingen hxbxd 1225 X 540 x 545mm
- Ontdooisysteem koelgedeelte Automatisch
- Geluidsniveau 41 dB(a)
- Energieverbruik per jaar 99 KWH
- Aansluitwaarde 146 W

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1225 X 540 x 545 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
1225 X 540 x 545 mm
EAN
8717953253934
Merk
Alluxe
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Deur-op-deur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
204,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 122,5 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

De witgoedapparaten van Alluxe zijn door vakmensen samengesteld op basis van kwaliteit, eenvoudige bediening en wensen uit de markt. Deze kwaliteit wordt extra onderstreept met 5 jaar garantie bij aanschaf van de ALLUXE koelkast inbouw IKK122 bij De Schouw Witgoed.

Wat valt er onder deze garantie
Op elk witgoedapparaat van Alluxe heeft u twee jaar fabrieksgarantie. Dit betreft voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Bij Alluxe ontvangt u daarnaast in het 3e t/m 5e jaar ook nog garantie op arbeidsloon en onderdelen. Alleen de voorrijkosten dienen in de ze periode voldaan te worden.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ALLUXE koelkast inbouw IKK122 zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de kosteloze 5 jaar garantie.

Wat te doen bij een storing?
Wij verzoeken u om bij een storing contact op te nemen met De Schouw Witgoed. Dit kan telefonisch via 035 69 18 115 of per mail. Wij zullen uw service aanvraag dan met de fabrikant bespreken en zoeken naar de snelst mogelijke oplossing om deze storing te verhelpen. Door contact met ons op te nemen biedt u ons de mogelijkheid onze meerwaarde als servicepartner te laten zien. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact met de fabrikant op te willen nemen, dan kan dat via onderstaande kanalen.

Contactgegevens Alluxe service dienst:
U kunt desgewenst uw serviceaanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Alluxe Nederland. Telefonisch is de fabrikant Alluxe te bereiken op nummer (038) 385 1850.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag