Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

Alluxe IKK102 inbouw koelkast

Alluxe inbouw koelkast nis ± 102,5 cm, deur-op-deur

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1020 x 540 x 545 mm
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Alluxe IKK102 is een zuinige inbouw koelkast van 102 cm. hoog uitgevoerd met een energieklasse A++ label. Deze koelkast heeft een inhoud van 160 liter en beschikt over heldere LED binnenverlichting.

Het interieur is uitgevoerd met leggers van veiligheidsglas welke in hoogte verstelbaar zijn. Praktisch daarbij is ook het chromen flessenrek welke plaats biedt aan vier flessen. Onderin het koelgedeelte bevinden zich twee groentelades, terwijl in de binnendeur vier deurvakken geplaatst zijn.

Voor het monteren beschikt de Alluxe IKK102 over een deur-op-deur systeem. Uw eigen keukenpaneel wordt hierbij vastzet op de deur van de koelkast.
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

Alluxe IKK102 koelkast

- Inbouw koeler nis 102cm
- Energieklasse A++
- Totale netto inhoud 160 liter
- Deur op deur montage
- LED binnenverlichting
- Aantal glazen legplanken 4
- Aantal groentelades 2
- Chroom flessenrek 1
- Deurvakken 4
- Draairichting deur omkeerbaar ja

TECHNISCHE SPECIFICATIES
- Kleur wit
- Afmetingen hxbxd 1020 x 540 x 545mm
- Ontdooisysteem koelgedeelte Automatisch
- Geluidsniveau 41 dB(a)
- Energieverbruik per jaar 95 kWh
- Aansluitwaarde 110 W

Specificaties

Model
Koelkast
Energieklasse
Energieklasse A++
Buitenmaten ( h x b x d )
1020 x 540 x 545 mm
Inbouwmaten ( h x b x d )
1020 x 540 x 545 mm
EAN
8717953253927
Merk
Alluxe
Soort
koelkast
Deur montage inbouw
Deur-op-deur
Soort koelkast
Inbouw
Positie vriesgedeelte
Zonder vriesgedeelte
Inhoud koelgedeelte (liters)
160,00
Nishoogte inbouw (cm)
± 102,5 cm
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen en bevestigingssysteem (sleep / deur-op-deur). Pak de koelkast uit en installeer deze volgens de voorschriften. Monteer uw eigen keukendeur(en) op de koelkast. Wacht vervolgens 4 uur voordat u de koelkast aanzet.

Garantie

De witgoedapparaten van Alluxe zijn door vakmensen samengesteld op basis van kwaliteit, eenvoudige bediening en wensen uit de markt. Deze kwaliteit wordt extra onderstreept met 5 jaar garantie bij aanschaf van de ALLUXE koelkast inbouw IKK102 bij De Schouw Witgoed.

Wat valt er onder deze garantie
Op elk witgoedapparaat van Alluxe heeft u twee jaar fabrieksgarantie. Dit betreft voorrijkosten, arbeidsloon en onderdelen. Bij Alluxe ontvangt u daarnaast in het 3e t/m 5e jaar ook nog garantie op arbeidsloon en onderdelen. Alleen de voorrijkosten dienen in de ze periode voldaan te worden.

Wat valt er niet onder deze garantie?
Storingen voortkomend uit gebruikersfouten en kunststof onderdelen vallen niet onder de garantie.

Zelf registreren
Bij de ALLUXE koelkast inbouw IKK102 zit een registratiekaart bij de gebruiksaanwijzing in. U dient deze registratie kaart in te vullen voor het verkrijgen van de kosteloze 5 jaar garantie.

Wat te doen bij een storing?
Wij verzoeken u om bij een storing contact op te nemen met De Schouw Witgoed. Dit kan telefonisch via 035 69 18 115 of per mail. Wij zullen uw service aanvraag dan met de fabrikant bespreken en zoeken naar de snelst mogelijke oplossing om deze storing te verhelpen. Door contact met ons op te nemen biedt u ons de mogelijkheid onze meerwaarde als servicepartner te laten zien. Mocht u er echter de voorkeur aan geven rechtstreeks contact met de fabrikant op te willen nemen, dan kan dat via onderstaande kanalen.

Contactgegevens Alluxe service dienst:
U kunt desgewenst uw serviceaanvraag online ingeven via het service formulier op de website van Alluxe Nederland. Telefonisch is de fabrikant Alluxe te bereiken op nummer (038) 385 1850.

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag