AEG geurflacon STEAM FRAGRANCE STOOMGEUR

Beschrijving Steam Fragrance stoomgeur

AEG Steam Fragrance stoomgeur voor dat net-gewassen gevoel. Steam Fragrance zorgt dat kleding er fantastisch uitziet, aanvoelt en ruikt, en dat in amper 15 minuten met de tijdbesparende functie.

Info van fabrikant

AEG merk informatie Aeg Steam Fragrance stoomgeur geurflacon

STEAM FRAGRANCE. FRISRUIKENDE KLEDING ZONDER WASSEN
Steam Fragrance is een combinatie van verfrissende citrus- en zachte bloemengeuren. Je kleding zal heerlijk fris ruiken en schoon aanvoelen.

STEAM FRAGRANCE. FRISSE KLEDING MET 96% MINDER WATER*
Met Steam Fragrance gebruik je 96% minder water. Het is beter voor het milieu en laat de was er langer nieuw uitzien en aanvoelen door stoom te gebruiken in plaats van een volledige wascyclus.

*Gebruik stoom om kleding op te frissen en bespaar meer dan 40 l water per cyclus, getest op 1 kg delicate kledingstukken in vergelijking met het programma voor fijne was.

FRISSE KLEDING, SNEL. MET STEAM FRAGRANCE
Snel weer frisse kleding. Gebruik de dop van de fles met de stoomgeur om 20 ml toe te voegen aan het compartiment voor wasverzachter. Zo makkelijk is het om fris ruikende kleding te krijgen. Zoek naar het bloemenpictogram op het bedieningspaneel van je apparaat.

STEAM FRAGRANCE. MET VOLLEDIG GERECYCLEDE VERPAKKING.
Steam Fragrance zit in een gerecyclede PET-plastic verpakking. Dus nu is het net zo makkelijk om je kleding fris te houden en het is beter voor het milieu.

Specificaties

Productcode fabrikant
A6WMFR020
Merk
AEG
Soort
geurflacon

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Product vragen (0)

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag

Overtuigd?
Wat klanten over ons zeggen...

 • Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Eerst een koelkast besteld. Helemaal soepel en goed verlopen! Super hulp van de mannen van De Schouw! Beoordeling klanten op Trustpilot Super!

  1 november 2023
  ManonB


  Door de goede zorgen ook een vaatwasser besteld en opnieuw super gedaan! Bedankt!
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Servicemonteurs hebben ons uitstekend geholpen!

  31 oktober 2023
  Shurandy Angel


  Ik werd opgebeld door De Schouw omdat de levering op de aangegeven datum niet haalbaar voor ze was, maar wel een dag later en toen de monteurs langskwamen - twee broers - deden ze hun uiterste best ons goed te helpen en ze gingen pas weg toen ik zei dat wij tevreden waren. Uitstekende service van uitstekende mannen.

  Ik raad ze zeker aan.
  Lees op trustpilot.nl
 • Beoordeling klanten op Trustpilot Kwaliteit / deskundig en klantvriendelijk

  29 oktober 2023
  Bernard F.


  Wederom ( ! ) alles op tijd en correct geleverd en conform afspraak ! Wat ook belangrijk is te weten dat er twee vrolijke ( komen met een lach binnen ( en hoeven ook niet meteen te beginnen met koffie of iets anders :) deskundige vakmensen het hebben geïnstalleerd. Ze werken ook als team goed samen waarbij 1 onopvallend en vriendelijk in de lead was Ook het contact met de winkel /verkoop en financiële afdeling en adviseurs van de Schouw Witgoed altijd goed.
  Lees op trustpilot.nl