Voorzorgsmaatregelen ivm Corona: Onze webshop en winkel zijn open. Wij bezorgen en installeren ook nog bij u thuis. Lees hier meer over bezoek aan winkel en bezorging / reparatie

AEG DIE5960HG

eiland afzuigkap rvs

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
779,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse A
Bekijk specificaties

Korte beschrijving

Lees verder

De Aeg DIE5960HG is een eiland afzuigkap voorzien van een afzuigcapaciteit van 779 m3/uur, energiezuinige LED verlichting en uitgevoerd in het roestvrijstaal.

De DIE5960HG beschikt verder over een energieklasse A label en een maximaal geluidsniveau van 75 dB. Daarnaast beschikt deze afzuigkap over een bediening met tiptoetsen op glas en een breedtemaat van 89.8 centimeter. Praktisch is het aluminium filter welke wasbaar is en de 4 standen waarmee het vermogen regelbaar is.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- Ontworpen om boven het kookeiland te passen, is deze eilandafzuigkap de perfecte aanvulling voor uw keuken. Met een krachtige motor die zorgt voor efficiënte prestaties zuivert ze de lucht in uw keuken van geurtjes; hoe groot de keuken ook is.
- Profiteer van de voordelen van ledverlichting. Het heldere en felle licht is ideaal voor verlichting boven de kookplaat en gaat bovendien lang mee en is ook nog eens energie-efficiënt.
- Deze kookplaat is voorzien van Hob2Hood, een handige functie die uw afzuigkap en verlichting automatisch regelt. Laat Hob2Hood de ventilator regelen zodat u zich kunt concentreren op de belangrijke momenten in het bereidingsproces van uw gerechten. Als u
- Deze strak ontworpen AEG-afzuigkap verwijdert geurtjes geluidloos dankzij een fluisterstille Breeze-technologie. Zo krijgt u dus zonder moeite en geluidloos een betere lucht in uw keuken.
- Een sterke motor met een lage energiekost zorgt ervoor dat deze afzuigkap betrouwbaar en efficiënt geurtjes uit de keuken verwijdert.
- Dankzij de innovatieve technologie, houdt deze afzuigkap uw keuken bijna onopgemerkt vrij van ongewenste kookluchtjes en geurtjes. Daarnaast helpt de bijna geluidloze werking van de afzuigkap u met het creëren van de perfecte sfeer in uw huis.
- Eilandafzuigkap, breedte 90 cm
- TouchControl, standen: 3 + intensief-Breeze-functie
- Hob²Hood: bediening van de afzuigkap via de kookplaat
- Aantal motoren: 1
- Afzuigkracht (intensief/hoog/laag): 779/336/175 m³/h
- Geluidsniveau (intensief/max./min.): 72/54/36 dB(A)
- Energie-efficiëntieklasse: A
- Deze afzuigkap beschikt over een afzonderlijke bediening van het licht dat zorgt voor een excellente belichting van de kookplaat.
- Een afzuigkap met recirculatiemodus wordt gebruikt als de kookdamp niet naar buiten kan worden afgevoerd. De kap zuigt de kookdamp op, filtert deze via het koolstoffilter en blaast schone lucht de keuken in.
- Verzadigingsindicatie voor vetfilter
- Verzadigingsindicatie voor koolstoffilter
- Aansluiting luchtafvoer 150 mm
- Afstandsbediening beschikbaar als accessoire
Dit product is (tijdelijk) niet meer leverbaar

Info van fabrikant

AEG DIE5960HG afzuigkap eiland roestvrijstaal


Specificatie
- Afzuigkracht (intensief/hoog/laag): 779/336/175 m³/h
- Geluidsniveau (intensief/max./min.): 72/54/36 dB(A)
- Energie-efficiëntieklasse: A
- TouchControl, standen: 3 + intensief, Breeze-functie
- Vetfilter: 3 stuks- roestvrij staal design
- Verlichting: 4 leds: Deze afzuigkap beschikt over een afzonderlijke bediening van het licht dat zorgt voor een excellente belichting van de kookplaat.
- Aansluiting luchtafvoer 150 mm
- Geschikt voor recirculatie : Een afzuigkap met recirculatiemodus wordt gebruikt als de kookdamp niet naar buiten kan worden afgevoerd. De kap zuigt de kookdamp op, filtert deze via het koolstoffilter en blaast schone lucht de keuken in.
- Verzadigingsindicatie voor vetfilter
- Verzadigingsindicatie voor koolstoffilter
- Hob²Hood: bediening van de afzuigkap via de kookplaat
- Afstandsbediening beschikbaar als accessoire
- High Efficiency Longlife filter SUPCHARC-E in optie

Prestaties
- Afzuigkracht, intensief (m³/u): 779
- Afzuigkracht, max. (m³/u): 336
- Hydrodynamische-efficiëntieklasse: A
- Verlichtingsefficiëntieklasse: A
- Afzuigkracht, min. (m³/u): 175

Installatie
- Afvoerdiameter (in mm): 150

Energie
- Energie-efficiëntieklasse: A
- Geluidsniveau, intensief (dB): 72
- Geluidsniveau, max. (dB): 54
- Vetfilteringsefficiëntieklasse: E
- Geluidsniveau, min. (dB): 36

Overig
- PNC-label: 942 150 521
- Buitenmaten hxbxd (mm): 1044x898x609
- Type filter: roestvrij staal design
- LED Kelvinwaarde (K): 3000
- Type Koolstoffilter: TYPE 15
- Schouw, optioneel toebehoren (type): n/a
- Netspanning (V): 220-240
- Aansluitwaarde motor+verlichting (W): 265+5
- EAN Code: 7332543517756

Specificaties

Afzuigcapaciteit (m3)
779,00
Breedte afzuigkap (cm)
89,80
Energieklasse
Energieklasse A
Optie: te gebruiken voor recirculatie met koolstoffilters
EAN
7332543517756
Productcode fabrikant
942150521
Merk
AEG
Soort
afzuigkap
Kleur
Rvs
Kenmerken afzuigkap
LED verlichting, Plat blokmodel uitvoering
Uitleg over recirculatie
Deze afzuigkap is desgewenst te gebruiken als recirculatie afzuigkap. Plaats hiervoor de koolstoffilters (apart bestellen) volgens de instructies in de afzuigkap. De lucht wordt nu aangezogen, door de filters 'gereinigd' en dan teruggeblazen in uw keuken
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen aan de hand van de maattekening. Let hierbij ook op plaats & de diameter van het afvoerkanaal. Monteer de afzuigkap volgens de montage handleiding en sluit vervolgens het afvoerkanaal aan.
Buitenmaten ( h x b x d )
606 x 898 x 609 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
752-1044 x x mm

Garantie

AEG geeft 2 jaar volledige garantie bij aankoop van de AEG afzuigkap eiland rvs DIE5960HG. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, materiaal en arbeidsloon.

Hulp bij storingen
AEG heeft op zijn website een handige module die u kunnen helpen bij het doorgeven van een storing. Denk aan het opzoeken van het typeplaatje of andere veel voorkomende vragen. Bekijk deze even, misschien kan het u helpen.
Hulp bij het doorgeven van een storing
Wat valt er niet onder deze garantie?
Kunststof onderdelen, storingen en service-aanvragen voortkomend uit een gebruikersfout vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw AEG afzuigkap eiland rvs DIE5960HG adviseren wij u allereerst om de module hulp bij meest voorkomende storingen te doorlopen. Mocht dit uw storing niet verhelpen dan kunt u het beste rechtstreeks contact met De Schouw Witgoed opnemen via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met AEG Nederland. Wij hebben echter kortere lijnen met de fabrikant en willen u ook graag zelf helpen met uw storing. Op basis van onze expertise (eigen service dienst) kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens AEG service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag rechtstreeks bij AEG ingeven. Telefonisch via (0172) 468 468 of per mail naar consumenten.belangen@electrolux.nl.

ACTIE: nu 5 jaar garantie op Premium wasmachines en drogers.
Bij onderstaande apparaten ontvangt u bij aankoop tussen 1 juli 2018 en 31 december 2020 geheel kosteloos 5 jaar in plaats van de gebruikelijke 2 jaar garantie.

Wasmachines: L9FE96AS, L9FE96CS, L8FE96CS, L8FE84CS, L7FE96CS, L7FE84CS, L8TE73C, L9FEN96CS, L8FEN96CQ, L8FEN96CS, L8FEN94CS en L7FEN94CS
Drogers: L9WEN06CB, L9WE06CB, L8WE06CS, T8DE86AS, T9DE87CS, T8DE86CS, T8DE95CS, T8DE84CS, T9DEN87CC, T8DEN86CS, T8DEN95CS

U dient hiervoor uw aankoop wel zelf aan te registreren via onderstaande link! Registreer uw actie model voor 5 jaar garantie
Optioneel: 5 jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer inbouw apparaten van AEG (in 1 koop) kunt u kosteloos 5 jaar garantie ontvangen. Dit betreft arbeidsloon, materiaalkosten en voorrijkosten. U dient hiervoor zelf de aanvraag te doen. Aanvraagformulier verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Maattekening


Tip: Klik op maattekening voor vergroting

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag