AEG BEB331010M oven

Korte beschrijving

De Aeg BEB331010M is een inbouw oven uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit inbouw model is voorzien van een luxe multifunctionele oven en heeft een inhoud van 71 liter.
Lees verder

Inbouw oven rvs

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Bekijk specificaties

Overtuigd?

Vink hieronder de gewenste bezorgopties aan en druk op de 'klik en bestel' button.

Alle opties weergeven

De Aeg BEB331010M is een inbouw oven uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit inbouw model is voorzien van een luxe multifunctionele oven en heeft een inhoud van 71 liter.

Beschrijving

De Aeg BEB331010M is een inbouw oven uitgevoerd in het roestvrijstaal. Dit inbouw model is voorzien van een luxe multifunctionele oven en heeft een inhoud van 71 liter.

Deze oven is eenvoudig in te bouwen, heeft een nishoogte van 59 centimeter en kan fraai gecombineerd worden met andere inbouwapparaten uit dezelfde serie. De Aeg BEB331010M heeft een zuinig energieklasse A label.

Standaard wordt er bij deze oven 1 rooster en 1 bakplaat meegeleverd.

Belangrijkste voordelen op een rij:
- Het goudbruine korstje op een aardappelgratin. De donkerbruine korst op een rundsfilet. De zachte smaak van een rijkelijke chocoladecake. Altijd weer gelijkmatige resultaten behalen vereist nauwkeurig afgeregelde warmte die consistent doorheen de hele ove
- De extra hittering in onze oven zorgt ervoor dat uw gerechten gelijkmatig gegaard zijn, zelfs als er tot drie bakplaten in de oven staan. Zo wordt elke portie zo perfect als de vorige.
- Minder is niet altijd meer, zeker als het op heerlijk gebakken lekkers aankomt. De XL bakplaat is 20% groter dan standaard bakplaten waardoor u grotere partijen lekkers kunt bereiden, in de wetenschap dat elk exemplaar perfect gebakken is.
- Deze oven is ontworpen met het oog op toegankelijkheid; de bakplaten kunnen snel en makkelijk in de rekken geschoven worden.
- De timerdisplay biedt in één oogopslag overzicht van de status van uw gerecht. Op dit duidelijke scherm kunt u een alarm instellen, direct zien hoe lang het nog duurt voordat uw gerecht klaar is en de timer accuraat en precies instellen.
- De anti-vingerafdrukcoating op de metalen afwerking voorkomt lelijke vingerafdrukken op het oppervlak. Zo zal uw apparaat er altijd perfect schoon uit zien.
- Multifunctionele heteluchtoven
- 8 verwarmingsfuncties
- Isofront® Plus koele ovendeur
- Ovenruimte: 71 liter
- Verzinkbare bedieningsknoppen
- Neerklapbare grill voor een eenvoudige reiniging
- Easy-to-clean email
- Eenvoudig te reinigen ovendeur
- Ovenfuncties: Onderwarmte-Conventioneel (boven- & onderwarmte)-Ontdooifunctie-Tweekringsgrill-Grill-Verlichting-Pizzafunctie-Multi hetelucht-Infrathermgrill
- Temperatuur instelbaar van 50°C - 275°C
- Vermogen grill: 1900 W
- De koelventilator start automatisch wanneer de oven wordt ingeschakeld. Het koelt de elektronische componenten en de externe delen van de oven.
- Programma-tabel op binnenzijde ovendeur
- Vlekvrij roestvrij staalProductinfo van fabrikant

AEG BEB331010M oven rvs inbouw


Algemene informatie:
- Baktabel aan binnenkant van de ovendeur

Prestaties:
- Type oven: Hetelucht
- Type oven: Hetelucht
- Reiniging: Clean Email
- Reiniging: Clean Email
- Temperatuur instelbaar van - tot - °C: 50°C - 275°C
- Netto inhoud oven (L): 71
- Verwarmingsfuncties: Onderwarmte | Verlichting | Tweekringsgrill | Conventioneel (boven- & onderwarmte) | Pizzafunctie | Grill | Multi hetelucht |Circulatiegrill | Turbo grilling
- Verwarmingsfuncties: Onderwarmte | Verlichting | Tweekringsgrill | Conventioneel (boven- & onderwarmte) | Pizzafunctie | Grill | Multi hetelucht | Circulatiegrill | Turbo grilling

Installatie:
- Model: BI_Oven_Electric
- Model: BI_Oven_Electric
- Brutogewicht (kg): 33
- Brutogewicht (kg): 33
- Netto gewicht (kg): 32

Energie:
- Energie-efficiëntieklasse: A
- Aansluitwaarde (W): 3500
- Aansluitwaarde (W): 3500
- Energieverbruik conventioneel (kWh/cyclus): 0.99
- Energieverbruik hetelucht (kWh/cyclus): 0.88
- Verlichting (in watt): 40

Overig:
- PNC-label: 944 187 816
- Интерфейс: Pop in / Pop out
- Управление: Pop in / Pop out
- Netspanning (V): 230
- Netspanning (V): 230
- Zekering: 16
- Zekering: 16
- Verlichting: halogeen, top | Top halogen
- Verlichting: halogeen, top | Top halogen
- EAN Code: 7332543503247
- EAN Code: 7332543503247
- Vads: Yes
- Vads: Yes
- Здгп: Schuko
- Здгп: Schuko
- Lengte aansluitsnoer (m): 1.5
- Lengte aansluitsnoer (m): 1.5
- Toebehoren - Bakplaten: 1 braadslede
- Toebehoren - Bakplaten: 1 braadslede

Specificaties

Kleur
Rvs
Energieklasse
Energieklasse A
Nishoogte
Standaard nishoogte 60 cm
Inhoud binnenruimte (liters)
71,00
EAN
7332543650361
Productcode fabrikant
944187816
Merk
AEG
Soort
oven
Kenmerken
Inschuifbare roosters
Installatie
Controleer vóór bestelling de afmetingen m.b.v. de maattekening. Pak de oven uit, sluit de elektra aan op een standaard randaarde stopcontact en zet de oven vast volgens de montage instructie. Volg verder de voorschriften voor het eerste gebruik.
Buitenmaten ( h x b x d )
594 x 595 x 567 mm.
Inbouwmaten ( h x b x d )
590 x 560 x 550 mm

Garantie

AEG geeft 2 jaar volledige garantie bij aankoop van de AEG oven rvs inbouw BEB331010M. Deze garantie betreft de dekking van voorrijkosten, materiaal en arbeidsloon.

Hulp bij storingen
AEG heeft op zijn website een handige module die u kunnen helpen bij het doorgeven van een storing. Denk aan het opzoeken van het typeplaatje of andere veel voorkomende vragen. Bekijk deze even, misschien kan het u helpen.
Hulp bij het doorgeven van een storing
Wat valt er niet onder deze garantie?
Kunststof onderdelen, storingen en service-aanvragen voortkomend uit een gebruikersfout vallen niet onder de garantie.

Wat te doen bij een storing?
Bij een storing van uw AEG oven rvs inbouw BEB331010M adviseren wij u allereerst om de module hulp bij meest voorkomende storingen te doorlopen. Mocht dit uw storing niet verhelpen dan kunt u het beste rechtstreeks contact met De Schouw Witgoed opnemen via telefoonnummer (035) 69 18 115 of per e-mail. Natuurlijk kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met AEG Nederland. Wij hebben echter kortere lijnen met de fabrikant en willen u ook graag zelf helpen met uw storing. Op basis van onze expertise (eigen service dienst) kunnen we bepalen hoe we uw storing het beste kunnen oplossen.

Contactgegevens AEG service dienst:
U kunt desgewenst uw service aanvraag rechtstreeks bij AEG ingeven. Telefonisch via (0172) 468 468 of per mail naar consumenten.belangen@electrolux.nl.

ACTIE: nu 5 jaar garantie op Premium wasmachines en drogers.
Bij onderstaande apparaten ontvangt u bij aankoop tussen 1 juli 2018 en 31 december 2020 geheel kosteloos 5 jaar in plaats van de gebruikelijke 2 jaar garantie.

Wasmachines: L9FE96AS, L9FE96CS, L8FE96CS, L8FE84CS, L7FE96CS, L7FE84CS, L8TE73C, L9FEN96CS, L8FEN96CQ, L8FEN96CS, L8FEN94CS en L7FEN94CS
Drogers: L9WEN06CB, L9WE06CB, L8WE06CS, T8DE86AS, T9DE87CS, T8DE86CS, T8DE95CS, T8DE84CS, T9DEN87CC, T8DEN86CS, T8DEN95CS

U dient hiervoor uw aankoop wel zelf aan te registreren via onderstaande link! Registreer uw actie model voor 5 jaar garantie
Optioneel: 5 jaar garantie bij aanschaf van 4 of meer inbouw apparaten
Bij aanschaf van 4 of meer inbouw apparaten van AEG (in 1 koop) kunt u kosteloos 5 jaar garantie ontvangen. Dit betreft arbeidsloon, materiaalkosten en voorrijkosten. U dient hiervoor zelf de aanvraag te doen. Aanvraagformulier verlening garantie

Reviews (0)

Loading...
Wacht a.u.b...

Er zijn nog geen reviews over dit product

Alternatieven

Best verkocht in klasse

Ander merk of kleur

Huidig product

Voor meer

Luxere AEG

Downloads

Hieronder vindt u offici&‌euml;le documentatie bij dit product. Voor het openen van deze documenten kunt u Adobe Reader installeren.* Het energielabel is gebasseerd op het ECO programma

Maattekening


Tip: Klik op afbeelding hierboven om maattekening te vergroten

Vragen

Er zijn nog geen vragen gesteld over dit product.

Stel uw eigen vraag