3-pits of 4-pits inductie kookplaten met afzuiging met standaard nis 56x49 cm


1 artikel(en)

Een inductie kookplaat met afzuiging met standaard inbouw nismaat van 56x49 cm

Bij vervanging van uw inductie kookplaat met afzuiging speelt de maatvoering een belangrijke rol. Doordat deze inductie kookplaat met afzuiging is ingebouwd in het aanrecht is de gatmaat bepalen voor het plaatsen van de inductie kookplaat met afzuiging. Standaard is een inductie kookplaat met afzuiging met een nismaat van 56 bij 49 cm. Bij de vervanging heeft u hierin veel keuze.

Indien u een houten aanrechtblad of een ander zaagbaar materiaal heeft is het mogelijk de nis naar wens aan te passen.

Een 3-pits inductie kookplaat met afzuiging

Een inductie kookplaat met afzuiging welke uitgevoerd is met 3 pitten heeft over het algemeen specifieke eigenschappen. De normale verdeling is vaak 4-pitten, maar indien er gekozen wordt voor een 3-pits inductie kookplaat met afzuiging dan is deze veelal voorzien van één speciale pit.

Een 4-pits inductie kookplaat met afzuiging

Bij een inductie kookplaat met afzuiging welke uitgevoerd is met vier pitten wordt in de meeste keukens in Nederland gebruikt. Bij vier pitten heeft u de mogelijkheid om vlees of vis, groente en aardappelen of pasta tegelijkertijd te bereiden. Daarnaast houdt u nog een brander over voor een saus of een ander bij gerecht. Houdt u rekening met de verdeling van de pitten bij een 4-pits inductie kookplaat met afzuiging en de afstand tussen de verschillende pitten.