Indesit, M-System of Smeg vrieskisten met nishoogte 102 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Indesit vrijstaande en inbouw apparatuur, betaalbaar en goede specificaties

Indien u op zoek bent naar goed gespecificeerde apparaten voor een scherpe prijs dan biedt het merk Indesit hierin een oplossing. Een Indesit vrieskist is een modern en zuinig apparaat welke scherp geprijsd is en natuurlijk voorzien is van 2 jaar volledige fabrieksgarantie.


Een vrieskist van M-System by Boretti

M-System - het betaalbare 'broertje' van Boretti - biedt een breed assortiment fornuizen en inbouw apparatuur voor scherpe prijzen. Een M-System vrieskist is zodoende een goede optie als u op zoekt bent naar betaalbare kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de M-System vrieskist is gekeken naar praktische oplossingen voor vriendelijke gebruik. Daarbij is tevens het aspect milieu en verbruik van doorslaggevend belang. Kortom: met een M-System vrieskist koopt u een verantwoord product met goede specificaties voor een betaalbare prijs.


Een vrieskist van Smeg

Een Smeg vrieskist onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg vrieskist aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg vrieskist is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


102 cm vrieskist

Een 102 cm vrieskist is een veel voorkomende nismaat. Deze maat is net iets groter dan een tafelmodel uitvoering, maar nog steeds praktisch in hoogte zodat een inbouw (combi)magnetron erboven geplaatst kan worden. Een 102 cm vrieskist is voorzien van een enkele deur en kan met een sleepdeur of deur-op-deur bevestiging eenvoudig ingebouwd worden.