Indesit, M-System of Smeg onderbouw koelkasten met nishoogte 102 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Indesit vrijstaande en inbouw apparatuur, betaalbaar en goede specificaties

Indien u op zoek bent naar goed gespecificeerde apparaten voor een scherpe prijs dan biedt het merk Indesit hierin een oplossing. Een Indesit onderbouw koelkast is een modern en zuinig apparaat welke scherp geprijsd is en natuurlijk voorzien is van 2 jaar volledige fabrieksgarantie.


Een onderbouw koelkast van M-System by Boretti

M-System - het betaalbare 'broertje' van Boretti - biedt een breed assortiment fornuizen en inbouw apparatuur voor scherpe prijzen. Een M-System onderbouw koelkast is zodoende een goede optie als u op zoekt bent naar betaalbare kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de M-System onderbouw koelkast is gekeken naar praktische oplossingen voor vriendelijke gebruik. Daarbij is tevens het aspect milieu en verbruik van doorslaggevend belang. Kortom: met een M-System onderbouw koelkast koopt u een verantwoord product met goede specificaties voor een betaalbare prijs.


Een onderbouw koelkast van Smeg

Een Smeg onderbouw koelkast onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg onderbouw koelkast aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg onderbouw koelkast is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


102 cm onderbouw koelkast

Een 102 cm onderbouw koelkast is een veel voorkomende nismaat. Deze maat is net iets groter dan een tafelmodel uitvoering, maar nog steeds praktisch in hoogte zodat een inbouw (combi)magnetron erboven geplaatst kan worden. Een 102 cm onderbouw koelkast is voorzien van een enkele deur en kan met een sleepdeur of deur-op-deur bevestiging eenvoudig ingebouwd worden.