ATAG of Whirlpool side-by-side koelkasten met bioFresh vershoud zone


1 artikel(en)

Een side-by-side koelkast van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag side-by-side koelkast biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag side-by-side koelkast heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag side-by-side koelkast 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Een side-by-side koelkast van Whirlpool

Een scherp geprijsd en goed gespecificeerd product biedt de Whirlpool side-by-side koelkast. Het design is zowel fraai als simplistisch en is eenvoudig te bedienen. Echter is functionaliteit daarbij het wel het belangrijkste uitgangspunt van Whirlpool. Want deze Whirlpool side-by-side koelkast is volledig afgestemd op de wensen van de moderne consument en daarmee een meerwaarde voor iedere keuken.


Een side-by-side koelkast met BioFresh vershoud zone

Indien u niet elke dag boodschappen wenst te doen, maar wel wil beschikken over vers fruit, groente, vlees en vis dan is de een side-by-side koelkast met BioFresh zone een interessante optie. In deze zone wordt door middel van een optimale luchtvochtigheidsregeling en/of temperatuur regeling een omstandigheid gecreëerd waarin deze producten veel langer bewaard kunnen blijven. Smaak, kwaliteit en kleur van het product blijft hierbij ook veel langer op kwaliteit.