ATAG of Whirlpool amerikaanse koelkasten met bioFresh vershoud zone


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een amerikaanse koelkast van Atag is onderscheidend in design en kwaliteit

Het voor oorsprong Nederlandse merk positioneert zich bovenin de markt. De Atag amerikaanse koelkast biedt een kenmerkend design welke - gecombineerd met de kwaliteit en robuuste materialen - een aanwinst is voor iedere keuken. Met een Atag amerikaanse koelkast heeft u daarnaast een verantwoord product welke met hoge milieu eisen geproduceerd is. Daarnaast ontvangt u bij aankoop van een Atag amerikaanse koelkast 5 jaar fabrieksgarantie na registratie. Daarmee onderstreept Atag zijn kwaliteit...


Een amerikaanse koelkast van Whirlpool

Een scherp geprijsd en goed gespecificeerd product biedt de Whirlpool amerikaanse koelkast. Het design is zowel fraai als simplistisch en is eenvoudig te bedienen. Echter is functionaliteit daarbij het wel het belangrijkste uitgangspunt van Whirlpool. Want deze Whirlpool amerikaanse koelkast is volledig afgestemd op de wensen van de moderne consument en daarmee een meerwaarde voor iedere keuken.


Een amerikaanse koelkast met BioFresh vershoud zone

Indien u niet elke dag boodschappen wenst te doen, maar wel wil beschikken over vers fruit, groente, vlees en vis dan is de een amerikaanse koelkast met BioFresh zone een interessante optie. In deze zone wordt door middel van een optimale luchtvochtigheidsregeling en/of temperatuur regeling een omstandigheid gecreëerd waarin deze producten veel langer bewaard kunnen blijven. Smaak, kwaliteit en kleur van het product blijft hierbij ook veel langer op kwaliteit.