Amerikaanse koelkast met customCool, elegance bekleding of rechte hoeken


3 artikel(en)

3 artikel(en)

Strakke Amerikaanse koelkast met rechte hoeken

Moderne keukens zijn veelal voorzien van strakke belijning. Een bijpassende koelkast welke overeen komt met dit totaalplaatje is dan ook zeker gewenst. Bij de Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric is dit in te vullen door te kiezen voor een bekleding met rechte hoeken. In combinatie met de vlakke deuren wordt hierdoor het strakke design van de keuken doorgetrokken in de koelkast. Mede doordat deze koelkast een groot vlak in de keuken is (een Amerikaan is immers 91 centimeter breed) zorgt dit voor rust en samenhang in uw keuken.

CustomCool zone in Amerikaanse koelkast

Bij de topklasse V-serie van ioMabe is een praktische CustomCool lade aan het koelgedeelte toegevoegd. Deze lade bevindt zich helemaal onderin het koelgedeelte en heeft 3 functies:

1. het langer bewaren van vlees en vis op een temperatuur van 0 graden. Op deze temperatuur heeft u uw gerechten altijd direct klaar voor gebruik (in tegenstelling tot bij invriezen), maar hebben bacterien veel minder kans zich te ontwikkelen. Uw vlees en vis blijft dan ook veel langer op kwaliteit in de koelkast.

2. het snel terugkoelen van producten. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn welke - door dynamische lucht - in een kwartier koud gemaakt kan worden.

3. het ontdooien van gerechten. Juist grote stukke vlees kunnen niet in een magnetron ontdooit worden, omdat de buitenzijde dan al gaat garen. In de CustomCool lade kan dit - door koude lucht met snelheid er tegenaan te blazen - wel ontdooit te worden.

Amerikaanse koelkast met CustomCoolAmerikaanse koelkast met CustomCool


Luxe Amerikaanse koelkast met hoogwaardige Elegance bekleding

Zoals u reeds heeft ervaren zijn de Amerikaanse koelkasten in veel verschillende uitvoeringen leverbaar. Vaak betreft het hierbij een bekleding in een bepaalde uitvoering.

De Elegance bekleding vormt hierbij de top. Bij deze bekleding is allereerst gebruik gemaakt van een hoogwaardig 304 roestvrijstaal welke - dankzij een speciaal procedé - voorzien is van een hele fijne glanslaag. Dit geeft het roestvrijstaal een luxe uitstraling en een wezenlijk onderscheid met vergelijkbare bekledingen. Desondanks is de combinatie van Elegance roestvrijstaal met andere rvs apparaten in de keuken geen probleem.

Amerikaanse koelkast met Elegance bekledingAmerikaanse koelkast met Elegance bekleding


Naast het gebruik van een hoogwaardig roestvrijstaal is ook extra aandacht besteed aan de bekleding zelf. Deze onderscheid zich door een volledige bekleding van de ijsdispenser.