Amerikaanse koelkast met customCool of rechte hoeken


19 artikel(en)

19 artikel(en)

Strakke Amerikaanse koelkast met rechte hoeken

Moderne keukens zijn veelal voorzien van strakke belijning. Een bijpassende koelkast welke overeen komt met dit totaalplaatje is dan ook zeker gewenst. Bij de Amerikaanse koelkasten van ioMabe en General Electric is dit in te vullen door te kiezen voor een bekleding met rechte hoeken. In combinatie met de vlakke deuren wordt hierdoor het strakke design van de keuken doorgetrokken in de koelkast. Mede doordat deze koelkast een groot vlak in de keuken is (een Amerikaan is immers 91 centimeter breed) zorgt dit voor rust en samenhang in uw keuken.

CustomCool zone in Amerikaanse koelkast

Bij de topklasse V-serie van ioMabe is een praktische CustomCool lade aan het koelgedeelte toegevoegd. Deze lade bevindt zich helemaal onderin het koelgedeelte en heeft 3 functies:

1. het langer bewaren van vlees en vis op een temperatuur van 0 graden. Op deze temperatuur heeft u uw gerechten altijd direct klaar voor gebruik (in tegenstelling tot bij invriezen), maar hebben bacterien veel minder kans zich te ontwikkelen. Uw vlees en vis blijft dan ook veel langer op kwaliteit in de koelkast.

2. het snel terugkoelen van producten. Denk bijvoorbeeld aan een fles wijn welke - door dynamische lucht - in een kwartier koud gemaakt kan worden.

3. het ontdooien van gerechten. Juist grote stukke vlees kunnen niet in een magnetron ontdooit worden, omdat de buitenzijde dan al gaat garen. In de CustomCool lade kan dit - door koude lucht met snelheid er tegenaan te blazen - wel ontdooit te worden.

Amerikaanse koelkast met CustomCoolAmerikaanse koelkast met CustomCool


Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1729 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5