falmec logo

Falmec afzuigkappen

Bent u op zoek naar hoogwaardige afzuigkappen en kookveldafzuigingen voor uw keuken? Dan bent u bij Falmec aan het juiste adres. Met ons uitgebreide assortiment aan innovatieve producten zorgen wij ervoor dat uw keuken vrij blijft van geuren, dampen en vetten. Bij Falmec combineren we functionaliteit met design, waardoor onze producten niet alleen praktisch maar ook stijlvol zijn. Vertrouw op de expertise van Falmec om uw keukeninrichting naar een hoger niveau te tillen.

Houd uw keuken fris en schoon met Falmec afzuigkappen
Een goede afzuigkap is onmisbaar in iedere keuken. Het helpt niet alleen om nare luchtjes te verwijderen, maar zorgt er ook voor dat dampen en vetten zich niet verspreiden door de rest van uw woning. Bij Falmec hebben we een breed scala aan afzuigkappen die aan al uw behoeften voldoen. Of u nu op zoek bent naar een wandmodel, plafondmodel of eilandmodel, wij hebben de perfecte oplossing voor u.

Onze afzuigkappen zijn voorzien van unieke technologieën zoals de NRS (Noise Reduction System), waarmee we geluidsniveaus minimaliseren zonder in te leveren op prestaties. Daarnaast bieden we ook afzuigkappen met geavanceerde filtersystemen, zoals onze No-Drop filters die ervoor zorgen dat vetten niet kunnen druppelen en gemakkelijk kunnen worden gereinigd. Met Falmec bent u verzekerd van een schone en frisse keukenomgeving.

NRS systeem
Het verschil wordt niet gevoeld maar ervaren. Deze innovatieve technologie realiseert tot 86% geluidsvermindering waardoor FALMEC afzuigkappen zeer goede prestaties combineren met een hoge mate van comfort in huis. Dankzij onderzoek naar luchtstromen en de gebruikte materialen verminderen NRS afzuigkappen lawaai tot minimaal, bijna onwaarneembaar niveau. Het NRS-systeem garandeert de beste resultaten door middel van de afzuiging van kookgassen. En het systeem kan ook worden gebruikt in de vefilter versie met een zeer goed presterende langdurige koolstoffilter met ZEOLIET.

Falmec producten:

Contactgegevens Falmec :

Bezoekadres showroom:
Vennestraat 24
2161 LE LISSE

Adresgegevens:
Vennestraat 24
2161 LE LISSE

Contactgegevens:
T: +31 (0) 252 745 099

W: https://www.falmec.nl
E: info@falmec.nl

Service dienst:
T: +31 (0) 252 745 099


Ontdek de voordelen van Falmec kookveldafzuiging
Naast afzuigkappen biedt Falmec ook kookveldafzuigingen aan. Deze innovatieve producten zijn geïntegreerd in het kookoppervlak zelf, waardoor er geen aparte afzuigkap meer nodig is. Hierdoor blijft uw keuken vrij van obstakels en behoudt u een strakke en moderne uitstraling.

Met Falmec kookveldafzuiging geniet u van een optimale luchtstroom tijdens het koken. Dampen en geuren worden direct bij de bron afgezogen, waardoor ze zich niet verspreiden door de rest van de keuken. Onze kookveldafzuigingen zijn voorzien van krachtige motoren en effectieve filtersystemen die ervoor zorgen dat alle ongewenste elementen worden verwijderd. Kies voor ultiem gebruiksgemak en een stijlvolle keukeninrichting met Falmec.

Neem vandaag nog contact op met Falmec voor uw perfecte afzuigsysteem
Wilt u graag meer informatie over onze producten of heeft u specifieke vragen? Ons team staat klaar om u te helpen bij het vinden van het perfecte afzuigsysteem voor uw keuken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen via [telefoonnummer] of een e-mail sturen naar [e-mailadres]. Daarnaast bent u ook van harte welkom in onze showroom, waar we u graag laten kennismaken met de verschillende mogelijkheden.

Bij Falmec streven we naar absolute tevredenheid en daarom bieden wij ook een uitstekende service en garantie op al onze producten. Onze specialisten zorgen voor een vakkundige installatie en mocht er onverhoopt toch iets misgaan, dan staan wij altijd voor u klaar om het probleem op te lossen.

Garantie
Op alle FLAMEC afzuigkappen en inductie kookplaten met afzuiging na 1 juni 2023 aangeschaft ontvangt u 5 jaar volledige garantie. Mocht er gedurende deze 5 jaar toch onverhoopt een storing optreden, dan worden er geen kosten in rekening gebracht. 5 jaar lang geen arbeidsloon, geen materiaalkosten en geen voorrijdkosten.


Wat vinden klanten van Falmec?


FALMEC afzuigkap wand rvs PLATO90W1

Goed advies, voldoet volgens verwachting
Heel goed en compleet geadviseerd door de Schouw en apparaat is effectief en geluidsarm.

Beoordeeld door Dirk Bauer op 15-02-2024

FALMEC afzuigkap wand rvs PLANE90WGR

Heel tevreden
Is stil en werkt prima in de open keuken. Totaal geen geur in de kamer

Beoordeeld door R. Hufener op 10-01-2024

FALMEC afzuigkap eiland goud POLAR35EG

Lang op gewacht is perfect
Zonder de kap ergens te hebben gezien vanaf een foto gekocht, maar super goed advies van de Schouw toch ongezien besteld!

Beoordeeld door Anna van Goor op 13-02-2024
Falmec heeft 3 product beoordelingen met een gemiddelde score van 4 van max. 5