Corona: Maak hier een afspraak voor bezoek aan winkel of bel 035 69 18 115 voor product advies. Wij bezorgen en installeren bij u thuis, ook op verdieping. Meer info bezorging/reparatie

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Boretti en Smeg fornuizen van 80 cm breed

Aangezien een 80 cm breed fornuis geen standaard maat is, is het aanbod beperkt. Indien u echter met uw keuken niet anders uitkomt, dan kan een fornuis 80 cm perfect zijn. Met een ruim kookoppervlakte bieden 80 cm brede fornuizen een praktische invulling. Met veel panruimte, ruime zuinige ovens en goede prestaties. Boretti is de grootste aanbieder, maar ook Smeg heeft één model in het assortiment.

Leverbaar in allerlei uitvoeringen
Bij Boretti heeft u de mogelijkheid het fornuis bijna geheel naar wens uit te voeren. Het assortiment is zo breed dat u kunt kiezen voor inductie of gas kookgedeelte maar ook voor elektrische of gas oven. En deze verschillende uitvoeringen zijn beschikbaar in een strak of juist een klassiek landelijk design. En dat weer standaard in 8 verschillende kleuren... Kortom, er valt iets te kiezen in 80 cm. brede fornuizen.