Smeg of Stoves fornuizen van 70 cm breed met opbergruimte onder oven


1 artikel(en)

Engels design met een Stoves 70 cm breed fornuis

Indien u een liefhebber bent van klassiek Engels vormgegeven apparatuur dan is het merk Stoves een interessante optie. Met een breed assortiment biedt dit merk een goede invulling voor de landelijke keuken. Daarbij zijn diverse opties, kleuren etc. naar eigen wens in te vullen om zodoende uw Stoves 70 cm breed fornuis zo veel mogelijk naar eigen wens samen te stellen.


Een 70 cm breed fornuis van Smeg

Een Smeg 70 cm breed fornuis onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg 70 cm breed fornuis aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg 70 cm breed fornuis is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Een 70 cm breed fornuis met opbergruimte onder de oven

Bij een goed fornuis worden meerdere bakplaten of roosters geleverd. Omdat u deze niet altijd tegelijkertijd gebruikt is het handig om opbergruimte te hebben voor deze spullen. Een 70 cm breed fornuis uitgevoerd met een lade of een klep onder de oven biedt hiervoor uitkomst.