Kookplaat met kleur antraciet of zwart


16 artikel(en)

16 artikel(en)

Een moderne zwarte kookplaat

Naast roestvrijstaal wordt ook de kleur zwart steeds meer gebruikt in keukenapparatuur. Binnen deze kleur zijn diverse varianten, zoals grafiet, antraciet en mat zwart. Echter is de kleur zwart een diepe sterke kleur welke in zijde of hoogglans is uitgevoerd. Deze kleur heeft een stoere moderne uitstraling en is goed te combineren met veel andere kleuren en metaalsoorten.

Verschillende kleuren zwart

Belangrijk aandachtspunt bij de kleur zwart is dat bijna alle merken verschillende varianten zwart gebruiken. Dit heeft te maken met de diepte van de kleur en de glansgraad. Het is dus belangrijk om - bij combinatie van verschillende apparaten met elkaar - binnen dezelfde lijn uw keuze te maken.

Een kookplaat in de kleur antraciet

De kleur antraciet is eenvoudig te combineren met veel andere kleuren en met roestvrijstaal in de keuken. De kleur biedt als voordeel dat deze geen spiegeleffect geeft en geen vingers achterlaat op het product. Een antraciet kookplaat is daarnaast perfect te combineren met bijpassende oven uit dezelfde lijn, waarmee een fraaie set samengesteld kan worden.