Etna, Smeg of Zanussi vrieskist


9 artikel(en)

9 artikel(en)

Een vrieskist van ETNA

Een Etna vrieskist is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna vrieskist positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna vrieskist een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.


Een Zanussi vrieskist biedt betaalbare kwaliteit

Het merk Zanussi positioneert zich onder merken als AEG en Bosch en biedt een goede kwaliteit voor een fraaie prijs. Daarnaast is het design modern en wordt veel aandacht besteed aan de bediening. Tel daarbij de lage verbruikerswaarden bij op en met de aankoop van een Zanussi vrieskist heeft u een actueel apparaat voor een goede prijsstelling.


Een vrieskist van Smeg

Een Smeg vrieskist onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg vrieskist aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg vrieskist is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.