Rvs-look Miele of Siemens vrieskisten


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Top kwaliteit vrieskist van Miele

Een Miele vrieskist staat voor kwaliteit, degelijkheid en een lange levensduur. Deze robuuste bouw wordt bij de Miele vrieskist gecombineerd met aspecten als milieu en eenvoudige bediening. Miele heeft de hoogste waardering op het gebied van klanttevredenheid en weder aankoop bereidheid. Daarmee biedt deze Miele vrieskist u jarenlang plezier en zekerheid.


Een vrieskist van Siemens

Een Siemens vrieskist staat voor Duitse kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Op het gebied van innovaties loopt Siemens voorop wat zowel in de functies, bedieningsmogelijkheid alswel in de constructie is terug te vinden. Een Siemens vrieskist onderscheid zich daarmee merkbaar en is - mede door het fraaie design - een veel verkocht product voor de keuken.


Een vrieskist is de kleur rvs-look

Een rvs-look vrieskist heeft net een iets leukere uitstraling dan wit, maar is prijstechnisch veel voordeliger dan bijvoorbeeld roestvrijstaal. De zacht-grijze kleur is een lak / poedercoating en is vanwege de uitstraling goed te combineren in vrijwel iedere keuken. Tevens is de combinatie van een rvs-look vrieskist met andere keukenapparaten mede vanwege de matte uitstraling goed te combineren.

Afwijkende tinten rvs-look

Het enige aandachtspunt bij combinatie van een rvs-look vrieskist met een ander rvs-look apparaat is de afwijkende tint. Juist bij combinatie van dezelfde kleur is het belangrijk dat deze ook exact met elkaar overeen komen. Omdat er verschillende grijstinten voor handen zijn is alleen combinatie van hetzelfde merk en - bij voorkeur - dezelfde serie te adviseren.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1743 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5