Mat zwarte M-System of Smeg vrieskasten


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een vrieskast van M-System by Boretti

M-System - het betaalbare 'broertje' van Boretti - biedt een breed assortiment fornuizen en inbouw apparatuur voor scherpe prijzen. Een M-System vrieskast is zodoende een goede optie als u op zoekt bent naar betaalbare kwaliteit. Bij de ontwikkeling van de M-System vrieskast is gekeken naar praktische oplossingen voor vriendelijke gebruik. Daarbij is tevens het aspect milieu en verbruik van doorslaggevend belang. Kortom: met een M-System vrieskast koopt u een verantwoord product met goede specificaties voor een betaalbare prijs.


Een vrieskast van Smeg

Een Smeg vrieskast onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg vrieskast aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg vrieskast is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Een vrieskast in de kleur mat zwart

Een mat zwarte vrieskast is tegenwoordig de trendkleur welke ook in andere producten zoals auto's en dergelijke terugkomt. Met mat zwart heeft u een nieuwe kleur in uw keuken, welke toch goed te combineren is met bestaande kleuren zoals roestvrijstaal e.d. Daarnaast spiegelt mat zwart niet en behoudt daarom rust in de keuken. Met een mat zwarte vrieskast geeft u dus een nieuwe invulling aan uw keuken, zonder dat dit direct overheersend is.