Blauwe of zilveren Smeg of Whirlpool vrieskasten


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een vrieskast van Whirlpool

Een scherp geprijsd en goed gespecificeerd product biedt de Whirlpool vrieskast. Het design is zowel fraai als simplistisch en is eenvoudig te bedienen. Echter is functionaliteit daarbij het wel het belangrijkste uitgangspunt van Whirlpool. Want deze Whirlpool vrieskast is volledig afgestemd op de wensen van de moderne consument en daarmee een meerwaarde voor iedere keuken.


Een vrieskast van Smeg

Een Smeg vrieskast onderscheidt zich door een fraai design te combineren met goede specificaties en een degelijke kwaliteit. Door bij ontwikkeling en productie samen te werken met bekende A-merken wordt de kwaliteit steeds verder verbeterd. Zo voldoet een Smeg vrieskast aan de modernste ontwikkelingen op het gebied van energie besparing en product ontwikkeling. Kortom: een Smeg vrieskast is niet alleen heel fraai vormgegeven, maar is tevens een product waar u jarenlang plezier van kunt verwachten.


Een vrieskast in de kleur blauw

Een blauwe vrieskast is een echte eyecatcher in de keuken. Daarnaast is een blauwe vrieskast goed te combineren met andere apparaten, waardoor rust ontstaat. U kunt hierbij het beste apparaten van hetzelfde merk uit dezelfde serie selecteren.

Kleur blauw combineren

Indien u kiest voor een blauwe vrieskast dan is het tevens mogelijk deze te combineren met andere pastel tinten. Denk hierbij aan zacht groen, roze of crème. Deze combinatie behoudt zijn rust en zorgt daarmee voor een verrassend fraai kleurenpalet.

Een vrieskast in de kleur zilver

Een zilveren vrieskast heeft een rustige uitstraling door de zachte kleur. Daarmee is een zilveren vrieskast perfect te combineren.