Electrolux of Kuppersbusch vrieskasten met nishoogte 122 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een vrieskast van Electrolux

Het merk Electrolux is al jarenlang een begrip op de Nederlandse markt. Het merk wordt gepositioneerd tussen Zanussi en AEG in en combineert daarmee het beste van beide merken. Een scherpe prijsstelling voor een bewezen product. De Electrolux vrieskast is daarvan een voorbeeld. Naast goede specificaties biedt dit product een eenvoudige bediening. Daarbij is tevens aandacht besteed aan milieu en design.


Een vrieskast van Kuppersbusch

Het Duitse merk Kuppersbusch is een gerenommeerde merk op het gebied van keuken inbouw apparatuur. Het merk positioneert zich aan de bovenkant van het middensegment en biedt door een uitsprekende vormgeving een fraaie toevoeging voor uw keuken. Een Kuppersbusch vrieskast is daarnaast ook nog zuinig in gebruik en gemakkelijk te bedienen. Kortom: met een Kuppersbusch vrieskast heeft u een echte toevoeging voor uw keuken.


Een vrieskast met een nishoogte van 122 cm

Een 122 cm vrieskast is één van de meest verkochte maten in moderne keukens. De nismaat van 122 cm. is hierbij de afstand tussen bovenkant van de bodemplaat en onderkant van de plafondplaat.

Verschillende uitvoeringen in 122 cm hoogte

Bij een koelkast is deze maatvoering leverbaar met of zonder vriesvak. Bij een vriezer betreft het 4 of 5 lades. De vrieskast heeft verder een ruime inhoud en is desgewenst met een deur-op-deur bevestiging als ook met een sleepdeur bevestiging te bestellen. In beide gevallen heeft de vrieskast een enkele deur waarop uw keukendeur gemonteerd wordt. Naast de ruime inhoud heeft de maatvoering van 122 centimeter ook als bijkomend voordeel dat een inbouw (combi) magnetron nog net boven de vrieskast ingebouwd kan worden.