Crème of rvs Etna inbouw koelkasten met energieklasse A++


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een inbouw koelkast van ETNA

Een Etna inbouw koelkast is een betaalbaar, modern vormgegeven en eenvoudig te bedienen. Een Etna inbouw koelkast positioneert zich onder Pelgrim en biedt veel mogelijkheden voor een goede prijs. Daarnaast heeft u met een Etna inbouw koelkast een energie zuinig product wat interessant is voor milieu en kosten.


Een zeer zuinige inbouw koelkast met energieklasse A++

Een inbouw koelkast welke uitgevoerd is met een energieklasse A++ label behoort tot de zuinigere modellen in de markt. Naast de besparing van energiekosten heeft dit lage verbruik ook een positieve uitwerking op de milieu belasting. Zodoende slaat u met deze zeer zuinige inbouw koelkasten twee vliegen in één klap.

Een inbouw koelkast in het roestvrijstaal

Een rvs inbouw koelkast is de meest verkochte kleur. Tijdloos, strak en heel fraai te combineren. Kortom een rvs inbouw koelkast is een moderne en zeer goede kleur voor iedere keuken.

Een inbouw koelkast in de kleur crème

Een crème kleurige inbouw koelkast behoort tot de top 3 van de meest verkochte kleuren. Zowel in een klassieke als moderne keuken is een crème inbouw koelkast perfect te combineren, mede vanwege de rustige uitstraling van deze kleur zelf.

Beperkt aanbod in de kleur crème

Ondanks het feit dat er steeds meer keukenapparaten in kleuren uitgevoerd worden, is het actuele assortiment in de kleur crème nog beperkt. Onlangs is er wel een serie klein huishoudelijke apparaten in de kleur crème uitgebracht welke over een kenmerkend retro jaren 50 design beschikken.