Bosch inbouwkoelkasten met nishoogte 140 cm


Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

U kunt links uw criteria aanpassen, anders wordt u over 5 seconden naar de hoofdcategorie gebracht.

Een inbouwkoelkast van Bosch staat voor degelijkheid

Een Bosch inbouwkoelkast biedt Duitse degelijkheid waar u jarenlang plezier van kunt verwachten. Met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energiebesparing en comfort beschikt u met een Bosch inbouwkoelkast over een actueel en verantwoord apparaat. Dit merk - vergelijkbaar met merken als AEG en Siemens - biedt u daarmee een Bosch inbouwkoelkast welke een kwaliteit, lage verbruikerswaarden en nieuwe ontwikkelingen met elkaar combineert.


Een inbouwkoelkast uitgevoerd met een nishoogte van 140 cm

Een 140 cm inbouwkoelkast is een niet veel voorkomende maat in de Nederlandse keuken, echter biedt deze afmeting wel veel ruimte. De inbouwkoelkast is leverbaar in een deur-op-deur uitvoering waarbij uw keukenpaneel weer vast op de inbouwkoelkast geschroefd wordt, maar ook in een model met sleepdeur bevestiging. Uw keukenkast met eigen scharnieren wordt van via geleiders aan de deur van de inbouwkoelkast gemonteerd.

Een side-by-side opstelling in nishoogte 140 cm

Indien u op zoek bent naar praktische en ruime inhoud dan is een side-by-side opstelling van een koelkast en aparte vriezer - beide uitgevoerd in nishoogte 140 cm - een interessante optie. Deze set kan op ergonomische hoogte in de keuken verwerkt worden, door bijvoorbeeld een aan beide zijde een lade onder de koelkast en vriezer te plannen. Hierdoor kunt u de side-by-side set op ooghoogte openen en hoeft u niet te bukken om iets uit de koelkast of vriezer te halen.

De Schouw Witgoed heeft 1697 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10