Vrijstaande koelkast


1-28 of 893

1-28 of 893

Een vrijstaande koelkast

Bij de keuze van een vrijstaande koelkast heeft u de mogelijkheid voor plaatsing op de door u gewenste plek. Houdt u hierbij wel rekening met de minimale eisen welke aan de locatie gesteld worden.

De Schouw Witgoed heeft 1624 beoordelingen van Trustpilot met een resultaat van 8.4 / 10
 • ADVIES & TIPS

  Verschillende uitvoeringen

  Verschillende vrijstaande koelkasten

  Het aanbod vrijstaande koelkasten is zeer breed. Naast allerlei hoogte en breedtematen zijn er modellen met veel, weinig of geen vriesruimte leverbaar; in rood, wit, zwart, blauw, groen; met BioFresh, No-Frost, 0 graden zone etc.

  Vind de beste koelkast voor u!
  Met behulp van het filter in de linker kolom kunt u eenvoudig uw wensen invoeren om daarmee de koelkast welke het beste bij u past te kunnen vinden.

  Plaatsing in een nis

  Naast de standaard zaken als afmetingen, draairichting e.d. zijn er twee punten welke eveneens belangrijk zijn bij aanschaf van een vrijstaande koelkast: plaatsing in een nis en het begrip duocooling. Indien u een vrijstaande koelkast in een strakke nis of op de plek van een inbouw koelkast wilt plaatsen, dan dient u veel aandacht te besteden aan de ventilatie. Standaard kan een vrijstaande koelkast namelijk niet ingebouw worden.

  Plaatsing in onverwarmde ruimte

  DuoCooling

  Bij plaatsing van een koelkast met vriesgedeelte in een onverwarmde ruimte vereist eveneens aandacht. Standaard kan dit namelijk niet. Koelkasten met DuoCooling bieden hiervoor uitkomst, maar ook dan is minimaal 10 graden benodigd.

  Bespaar op energie

  Bespaar op energie

  Omdat een koelkast continue draait is het energieverbruik een belangrijk aandachtspunt. Mede onder invloed van wetgeving is hier de laatste jaren al een grote slag geslgen. Moderne koelkasten zijn vele malen zuiniger dan oude modellen.

  Vergelijk het energieverbruik
  Echter is er binnen het aanbod moderne koelkasten nog steeds onderscheid. Van gewone zuinige koelkasten met een A+ label tot super zuinge A++++ uitvoeringen !

  Design koelkasten

  Retro jaren 50 koelkasten

  Een vrijstaande koelkast kan vanwege de afmetingen en de plek in de keuken bepalend zijn voor het totale aanzien. Dit biedt echter ook kansen.

  Retro jaren 50 stijl in verschillende kleuren
  Door te kiezen voor een design koelkast kan een keuken van een eyecatcher voorzien worden. Denk hierbij ook aan de gekleurde jaren 50 koelkasten van Smeg, Schnieder en andere aanbieders.