Amerikaanse koelkast zonder ijsdispenser


12 artikel(en)

12 artikel(en)

Amerikaanse koelkast zonder ijsdispenser

Indien u een liefhebber van ijs bent, dan is een Amerikaanse koelkast zonder ijsdispenser geen optie. Deze ijsdispenser in combinatie met de icemaker in het vriesgedeelte nemen echter wel een behoorlijke ruimte van de totale inhoud van vriesgedeelte in. Vanuit die gedachte wordt regelmatig de overweging gemaakt om voor een koelkast zonder ijsdispenser te kiezen.

Strakker design en geen wateraansluiting

Bijkomend voordeel van een Amerikaanse koelkast zonder ijsdispenser is het strakkere uiterlijk van de koelkast. De vriesdeur is geheel glad zonder onderbreking omdat de ijsdispenser vervalt en het bedieningspaneel naar 'binnen verplaatst wordt'. Bovenin het koelgedeelte kunt u - na het openen van de koeldeur - de koelkast op de gewenste stand instellen. Bijkomend voordeel is dat u zich ook geen zorgen meer hoeft te maken over de wateraansluiting.

Toch ijsblokjes maar geen ijsdispenser?

De uitvoeringen van General Electric en ioMabe welke geen ijsdispenser hebben, zijn wel voorbereid voor een icemaker. Deze is tegen meerprijs verkrijgbaar. Indien u hiervoor kiest dient de koelkast op een vast waterpunt aangesloten te worden, waarna een continue hoeveelheid ijsblokjes aan de binnenzijde van het vriesgedeelte verkrijgbaar zal zijn. Hiervoor dient u dus wel de vriesdeur te openen, maar daardoor houdt u meer inhoud en een strakker design over.

Klanten beoordelen ons als uitstekend: 1748 beoordelingen van Trustpilot met Trustcore 4.4 van max. 5